Τζίμης Πανούσης: “έχει κάνει τρομερές γκάφες ο Σαμαράς”

Ποια η σκληρή κριτική του Τζίμη Πανούση στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που έδωσε;

Ο Τζίμης Πανούσης ετοιμάζει παράσταση και την «πέφτει» στην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αφού τον κατηγορεί για το Αλβανικό έπος Νο 2.

Με τον δικό του ιδιαίτερο και καυστικό τρόπο σχολιάζει ο δημοφιλής καλλιτέχνης Τζίμης Πανούσης την πολιτική κατάσταση στη χώρα, υποστηρίζοντας ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει δημοκρατία, ενώ μιλώντας για τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον χαρακτήρισε «χειρότερο από τον Γιώργο Παπανδρέου, τονίζοντας ότι «έχει κάνει τρομερές γκάφες».

Μετά από έναν χρόνο απουσίας λόγω πέτρας στο νεφρό, ο Τζίμης Πανούσης επιστρέφει στην καλλιτεχνική σκηνή. Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Real News», ο Τζίμης Πανούσης αποκαλεί τους Έλληνες «δουλοπάροικους», ενώ αναφερόμενος στο ελληνικό κράτος το χαρακτήρισε «κακό έτσι όπως είναι», βλέποντας ως μόνη ελπίδα την επανάσταση των νέων η οποία ωστόσο καθυστερεί.

Παράλληλα, ο κ. Πανούσης δήλωσε ότι «πρέπει να πάρουμε τα βουνά και όχι να περιμένουμε βραβεία από τη Eurovision«, τονίζοντας ότι «Δημοκρατία σημαίνει ισονομία» η οποία λείπει από την Ελλάδα όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά αναφέρει.

Τέλος, αναφερόμενος στον Αντώνη Σαμαρά, ο Τζίμης Πανούσης τον αποκάλεσε «χειρότερο από τον Γιώγργο Παπανδρέου», δηλώνοντας ότι ««έχει κάνει τρομερές γκάφες, έχει κάνει το αλβανικό έπος Νο2, έχει ανοίξει τα σύνορα και ήρθαν εδώ όλοι οι φυλακισμένοι της Αλβανίας».

Δείτε ποια η σπόντα του Τζίμη Πανούση για γιαούρτια στον Γιώργο Νταλάρα σε συναυλία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.