#

Πέθανε και αναστήθηκε η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Πώς πέθανε και αναστήθηκε η Ζωζώ Σαμπουντζάκη; Ποιο ήταν το “θαύμα” που έγραψε ακόμη και το CNN; Διαβάστε τι συνέβη.

Ο Τάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος, ξεπερνάει το κλισέ της «κακόγουστης φάρσας» με την είδηση ότι πέθανε η Ζωζώ Σαπουντζάκη και την αντιμετωπίζει σαν επαναστατική πράξη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια κακόγουστη φάρσα με αντικείμενο τον ψεύτικο θάνατο ενός διασήμου, γίνεται το στιγμιαίο best of του διαδικτύου. Η διαφορά όμως με τους αντίστοιχους «θανάτους» του εξωτερικού και τους δικούς μας, είναι πως εδώ αυτή η φήμη, υιοθετείται σχεδόν άμεσα από μεγάλα και έγκυρα site, χωρίς καν δεύτερο ψάξιμο και διασταύρωση. Αποδεικνύοντας τη μοναδική βλάχικη ικανότητα μας στη χρήση ενός κατά τα άλλα θαυμαστού μέσου.

Ο θάνατος της Ζωζώς Σαπουντζάκη αναφέρει το zougla.gr. Δεν είναι γνωστό εάν το zougla ήταν ο πρώτος ιστότοπος που το ανακοίνωσε.

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι η είδηση δημοσιεύτηκε στο blog του zougla.gr όπου αναφέρεται ότι γράφουν τη γνώμη τους αναγνώστες χωρίς την φροντίδα και επιμέλεια δημοσιογράφων.

Την ίδια στιγμή στο google, εκτός από τη zougla, τουλάχιστον δέκα site αναμετάδοσης, συνέχιζαν να έχουν την είδηση του θανάτου της Ζωζώς Σαπουντζάκη, ως «καυτή πατάτα» στην πρώτη σελίδα.

Με πιο τρανό παράδειγμα όλων, το ότι μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το CNN ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να έχει αμετακίνητη την σελίδα του θανάτου της ηθοποιού (http://ireport.cnn.com/docs/DOC-919408), σημειωτέον ότι το i report του CNN, δημοσιεύει δημοσιογραφικά ρεπορτάζ αναγνωστών και ενίοτε βραβεύεται γι αυτά τα ρεπορτάζ, αναφέροντας ως πηγή τη zougla, με το παρακάτω συγκλονιστικό κείμενο:

«Έφυγε σε ηλικία 79 ετών η Ελληνίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Ζωζώ Σαπουντζάκη. Πριν λίγη ώρα την επισκέφτηκε ο καλός της φίλος, καθώς και συμπρωταγωνιστής της στη παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ», Άκης Σακελλαρίου. Επικοινωνήσαμε μαζί του και μας είπε “Χτύπησα την πόρτα, δεν άνοιγε. Την πήρα στο κινητό το άκουγα μέσα όμως δεν το σήκωνε, τότε κατάλαβα πως κάτι κακό έχει συμβεί, πήρα φόρα και έσπασα την πόρτα. Όταν μπήκα μέσα βρήκα τη Ζωζώ νεκρή πάνω σε γυάλινα κομμάτια που προέρχονταν από το τραπεζάκι τους σαλονιού της.

Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο είμαι σοκαρισμένος (ακούστηκε λυγμός και έπειτα έκλεισε το τηλέφωνο)”. Το συμβάν με τα γυαλιά δηλώνει πόσο βασανιστικός ήταν ο θάνατος της. Νωρίτερα είχε προηγηθεί αποκάλυψη σοκ για τη Ζωζώ την οποία αμφιβάλλω αν γνώριζε κάποιος άλλος. Χαρακτηριστικά ο κ.Σακελλαρίου είπε : “Αντί να παίρνει ένα ή δύο αντισταμινικά την ημέρα, έπαιρνε 8. Και συγχρόνως έπινε αντιβιοτικά. Της έκαναν το στομάχι σμπαράλια. Αυτό το έμαθα έπειτα από κουβέντα που είχε μαζί της όταν βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Η Ζωζώ πέθανε από πνευμονικό οίδημα. Κατάπιε τη γλώσσα της και έμεινε αβοήθητη. Δεν είχε κάποιον δίπλα της και πέθανε από ασφυξία”. Η κηδεία της θα γίνει μεθαύριο στη Θεσσαλονίκη, την πόλη στην οποία γεννήθηκε. Εμείς ας ευχηθούμε να αναπαυτεί εν ειρήνη. Έχει ανοίξει και σελίδα προς τιμήν της στο facebook(Καλό ταξίδι Ζωζώ Σαπουντζάκη).

Τα trolls που έκαναν αυτή τη φάρσα με το θάνατο της Ζωζώς Σαμπουτζάκη, μπήκαν στον κόπο να γράψουν ένα κείμενο υπόδειγμα κακού μελοδράματος λαϊκής απογευματινής, από αυτά που λατρεύουμε να καταναλώνουμε με αξιοθαύμαστη ανθρωποφαγική χαρά.

Διαβάστε τι δήλωσε η Ζωζώ Σαμπουντζάκη για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Ωνάση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!