CIA: «Ξέραμε τη 17 Νοέμβρη πολύ πριν τους πιάσει η ΕΛ.ΑΣ.»!

Ποιες σκευωρίες της CIA αποκαλύφθηκαν και τι γνώριζαν για την τρομοκρατία στην Ελλάδα; Τι παραδέχεται ο πρώην υπουργός των ΗΠΑ Κόλιν Πάουελ;

Έλληνες πρωταγωνιστούν στις αποκαλύψεις για σκευωρίες της CIA σε διάφορα σημεία του πλανήτη και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Κόλιν Πάουελ τις παραδέχεται και ζητάει συγγνώμη!

Στις εξελίξεις εντάσσονται και ντοκουμέντα που δείχνουν ότι ένα τμήμα της CIA ήξερε σχεδόν τα πάντα για την τρομοκρατία στην Ελλάδα και προφανώς εμποδίστηκε από κάποια άλλα κέντρα. Αυτό έχει εξαιρετική σημασία, όταν το αποκαλύπτει υψηλόβαθμο στέλεχος της CIA, ο Ελληνοαμερικανός Τζον Κυριάκου, ο οποίος μάλιστα τιμωρήθηκε γιατί αποκάλυψε βρόμικες μεθόδους που τώρα και η ίδια η αμερικανική κυβέρνηση και η CIA καταδικάζουν.

Ο Κόλιν Πάουελ ήταν δοξασμένος στρατηγός του αμερικανικού στρατού και ο πρώτος Αφροαμερικανός που έγινε υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. Είχε πάντα τη φήμη του μετριοπαθούς και μετρημένου και όλοι τον θεωρούσαν το φρένο στην επιπολαιότητα και στον εξτρεμισμό της οικογένειας Μπους. Η παρουσία και ο λόγος του Κόλιν Πάουελ στην αμερικανική εισβολή στο Ιράκ μέτρησε πολύ και πολλά αμερικανικά ΜΜΕ έγραψαν και πολλοί γνωστοί δημοσιογράφοι είπαν ότι αφού ο Κόλιν Πάουελ υπογράφει τα στοιχεία που οδηγούν στον πόλεμο, τότε είναι εγγυημένα.

Τώρα έρχεται η πλήρης ανατροπή. Ο Κόλιν Πάουελ ζητεί συγγνώμη για την υπογραφή αυτή και σε βιβλίο του, που θα κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο διάστημα και στην Ελλάδα, γράφει ότι παρασύρθηκε, στην ουσία παγιδεύτηκε από δήθεν και όχι πραγματικά στοιχεία. Αυτό που έχει ο εξαιρετικό ενδιαφέρον για την τρομοκρατία στην Ελλάδα είναι ότι ο Πάουελ χρησιμοποίησε στοιχεία που του έδωσε με την εγγύησή της η CΙΑ και τότε επικεφαλής της CΙΑ ήταν ο Έλληνας από τη Βόρειο Ήπειρο Τζορτζ Τένετ.

Διαβάστε πόσες χώρες στο μυστικό αντιτρομοκρατικό πρόγραμμα CIA.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.