#

Δύσκολες στιγμές για τον Μανώλη Γλέζο. Γιατί στο νοσοκομείο

Γιατί μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Μανώλης Γλέζος; Ποιο το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ;

Δύσκολες στιγμές για τον Μανώλη Γλέζο.

Από την Παρασκευή είναι στο νοσοκομείο με λοίμωξη αναπνευστικού, ο Μανώλης Γλέζος, όπως έγινε γνωστό από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Γίνονται εξετάσεις προκειμένου να διευκρινιστούν οι ακριβείς αιτίες της ασθένειας.

Σημειώνεται ότι χθες, αναβλήθηκε η συμμετοχή του βουλευτή και ιστορικού στελέχους της Αριστεράς, σε εκδήλωση του κόμματος στη Νίκαια, για την επέτειο της μάχης της Κοκκινιάς, λόγω τους προβλήματος υγείας που παρουσίασε.

Διαβάστε την ατάκα του Μανώλη Γλέζου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!

3 Σχόλια

  1. Εστω και με καθηστέρηση η απάντηση (κι’αν την δει η ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ). Προφανώς είναι νέο κορίτσι σίγουρα καραδεξιό και καραβολεμένο,εγωϊστικό και ”κοιτάω την πάρτη μου” κι’ας γίνει ο υπόλοιπος κόσμος στάχτη. Αν ανόητη Δημητρούλα ανήκεις στην ΅Εκάλη,Κηφισιά,Βούλα,Βουλιαγμένη,Ψυχικό,Φιλοθέη, σιγουρα υποστηρίζεις τους συγκυβερνώντες πιστεύοντας πως έτσι προστατεύεις τα συμφέροντά σου (μέχρι να έρθει και η δική σου σειρά, γιατι θα έρθει, είναι θέμα χρόνου).Αν όμως δεν ανήκεις, στερείσε κάθε ιδεολογικής τεκμηρίωσης και επιχειρημάτων για την υποστήριξή σου ή την ψήφο σου, παρά μόνο να επιμένεις εσύ και οι όμοιοί σου να επαναλαμβάνεις τις καταστροφικές επιλογές σου για την χώρα μας. Αρνείστε να δείτε την πραγματικότητα γύρο σας και βαυκαλίζεστε σ’ ένα όμορφο κα γνωστό παραμύθι. Αυτό της πατριωτικής,της εθνικής και της ορθόδοξης ψήφου. Λες κι’ έχετε εσείς μέσω των κομμάτων αυτών τα αποκλειστικά δικαιώματα των παραπάνω φρονημάτων αλλά και της μιας και μοναδικής αλήθειας όπως και της μοναδικής λύσης που εφαρμόζουν κι’ εξαθλιώνουν τους συμαπτριώτες σου.Οι υπόλοιποι που δεν τους ψηφίζουμε έχοντας δει τι κουμάσια είναι, δεν έχουμε εθνική συνείδηση, ζούμε σε άλλη χώρα, μιλαμε άλλη γλώσσα και πιστεύουμε σ’ έναν άλλο ή κατώτερο Θεό. Δημητρούλα μας ο Αϊνστάϊν είπε πως ”ο κόσμος καταστρέφεται όχι μόνο από αυτούς που κάνουν το κακό,αλλά και από αυτούς που το βλέπουν και δεν κάνουν τίποτα”. Αν ακόμα διαθέτεις λίγο μυαλό και δεν στο έχει αφαιρέσει η ευμάρεια σκέψου αυτά που σου γράφω. Ο Μπρεχτ είχε πει:”σκέφτομαι θα πει αλλάζω”. Κι ο Λένιν επίσης (μην βγάλεις εξανθήματα στο άκουσμά του)είχε πει”σε μια συμμαχία κάποιος κάνει το άλογο και κάποιος τον αναβάτη”.Προφανώς εσύ είσαι ο αναβάτης. Και ποιος ξέρει, αν ήμουν νέος κι’ εσυ καλή αναβάτης μπορεί να ήθελα να παίξω τον ρόλο του αλόγου.

  2. Kρίμα. Καί πάνω πού θά έλεγε πάλι ,τό πώς ανακάλυψε τόν μοναδικό στρατό στόν κόσμο πού δέν κάνει υποστολή σημαίας πρίν νυχτώσει ,αλλά περιμένει αυτόν γιά να τήν κατεβάσει ,κόβωντας μάλιστα μέ τά κοφτερά του δόντια τά …..συρματόσχοινα….Καί τί νά κάνει τώρα ο Τσίπρογλου Αλέξ-Χασάν ,χωρίς τόν σύγχρονο Μινχάουζεν γιά νά αποβλακώσει λίγο τά χάπατα τής κάθε συνιστώσας ; Καί πού νά τρέχει τώρα νά βρεί άλλους ”ήρωες” ισάξιους μέ τόν Γλέζο ;

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines