Xorafaki.gr: νέα υπηρεσία για επίδοξους αγρότες

Ποια είναι η νέα καινοτόμος υπηρεσία που καλλιεργεί νέες προοπτικές, το xorafaki.gr; Τι λανσάρει το xorafaki.gr από την εταιρεία Lotus AE Business Consulting;

Μία καινοτόμο υπηρεσία, που καλλιεργεί νέες προοπτικές, το xorafaki.gr, λανσάρει η Lotus AE Business Consulting, εταιρεία παρέχει λύσεις στους επιχειρηματίες της γης εδώ και 13 χρόνια.

Η νέα υπηρεσία, το xorafaki.gr έρχεται να δώσει απαντήσεις σε ανθρώπους που έχουν ανεκμετάλλευτη γη και επιθυμούν να την αξιοποιήσουν, να ενισχύσουν το εισόδημά τους και να ασχοληθούν με τη γεωργία, αλλά δεν ξέρουν πώς.

Η διαδικτυακή υπηρεσία το xorafaki.gr καθοδηγεί τους επίδοξους αγρότες στα πρώτα, τα δεύτερα και τα τελικά βήματα: από την ετοιμασία, την παραγωγή, τη διάθεση, ως την τυποποίηση και την εξαγωγή των προϊόντων σου. Η υπηρεσία λειτουργεί στην εξής λογική: ο υποψήφιος αγρότης διατυπώνει την ιδέα του. τον χρόνο και το budget που θέλει να αφιερώσει και οι ειδικοί στο xorafaki.gr τον καθοδηγούν σε τι σε συμφέρει να επενδύσει και του παρέχουν όλη την τεχνογνωσία για να υλοποιήσεις τα σχέδια του.

Επικεφαλής της ομάδας, που λανσάρει τη νέα υπηρεσία είναι η κυρία Γιούλη Δοξανάκη, με εμπειρία στο marketing και το fundraising.

Δείτε τι προσφέρει το caremarket.gr, το νέο online σούπερ μάρκετ στον κάθε καταναλωτή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.