Ποια η συνεργασία “σταθμός” των Carrefour Μαρινόπουλος

Με ποια άλλη εταιρεία ανακοίνωσε η Μαρινόπουλος Α.Ε. τη στρατηγική της συνεργασία στα σούπερ μάρκετ Carrefour;

H Μαρινόπουλος Α.Ε. και η Κωτσόβολος ανακοίνωσαν τη στρατηγική συνεργασία τους για τη δημιουργία τριών, πρωτοποριακών shop-in-shop σημείων πώλησης της Κωτσόβολος σε ισάριθμα καταστήματα Carrefour στην Αττική.

Ειδικότερα, στα υπερμάρκετ Carrefour στο Μαρούσι, τον Γέρακα και τον Άλιμο διαμορφώνονται εξειδικευμένα νέα καταστήματα shop-in-shop ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών με τη δύναμη και την τεχνογνωσία της Κωτσόβολος.

To πρώτο κατάστημα της Κωτσόβολος στο σούπερ μάρκετ Carrefour στο Μαρούσι αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του μέσα στον Απρίλιο του 2013, ενώ θα ακολουθήσει η λειτουργία των shop-in-shop καταστημάτων σε Γέρακα και Άλιμο. Το ωράριο των shop-in-shops θα είναι ίδιο με αυτό των καταστημάτων Carrefour.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι «πλέον οι πελάτες των συγκεκριμένων καταστημάτων, πέρα από τις ξεχωριστές υπηρεσίες, θα έχουν τη δυνατότητα να βρίσκουν στους νέους χώρους με το ολοκαίνουριο layout, μια μεγάλη ποικιλία συσκευών από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές της αγοράς σε ανταγωνιστικές τιμές, τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης Support 360° καθώς και την άριστη εξυπηρέτηση και εμπειρία αγορών όπως ακριβώς και στα καταστήματα Κωτσόβολος».

Όπως επισημαίνουν οι δύο εταιρείες, πρόκειται για την πρώτη, τέτοιου είδους, συνεργασία στην ελληνική αγορά, που «έρχεται να τονώσει τον κλάδο του λιανεμπορίου, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση και των δύο εταιρειών να πραγματοποιούν θετικές για την αγορά επενδυτικές πρωτοβουλίες». «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποδεχθούμε την Κωτσόβολος στα καταστήματά μας Carrefour στο Μαρούσι, τον Γέρακα και τον Άλιμο.

Πρόκειται για μια συνεργασία που επιβεβαιώνει την πρωτοπορία της Μαρινόπουλος, φέρνοντας στα καταστήματά μας, εκτός από μια ολοκαίνουρια και μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων, τις εξειδικευμένες υπηρεσίες και την κορυφαία εξυπηρέτηση της μεγαλύτερης αλυσίδας ηλεκτρικών στην Ελλάδα», δήλωσε ο Jerome Loubere, διευθύνων σύμβουλος της Μαρινόπουλος Α.Ε.

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Dixons South-East Europe (Κωτσόβολος), Chris Matthews, δήλωσε: «Η νέα μας συνεργασία με την εταιρεία Μαρινόπουλος είναι ένα ακόμη βήμα που αποδεικνύει την πίστη και την αφοσίωση της Κωτσόβολος και του ομίλου Dixons στις επενδύσεις στην ελληνική αγορά, και τη διαρκή προσπάθειά μας να στεκόμαστε πάντα δίπλα στους καταναλωτές μέσα από περισσότερα σημεία εξυπηρέτησης».

Δείτε γιατί το Σωματείο Εργαζομένων καταγγέλει την εταιρεία Carrefour-Μαρινόποπουλος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!