Τόμας Πρωτόπαππας: Τι του έδωσε η 8χρονη που ταξίδεψε από τη Μυτιλήνη

Συγκινεί η ιστορία με την 8χρονη. Η επιθυμία της να βρεθεί έστω και για λίγο κοντά στον Τόμας Πρωτόπαππα ήταν τόσο μεγάλη που ξεπέρασε όλα τα εμπόδια.

Κανέναν έως τώρα δεν έχει αφήσει ασυγκίνητο το προσωπικό δράμα που βιώνει η οικογένεια του άτυχου ηθοποιού Τόμας Πρωτόπαπα, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΚΑΤ.

Το μικρό κορίτσι με δάκρυα στα μάτια ζήτησε από τους γιατρούς να του δώσουν ένα μικρό μπουκαλάκι με αγιασμό από τον Άγιο Ραφαήλ. Στη συνέχεια άφησε κολάζ φωτογραφιών του Τόμας Πρωτόπαππα δίπλα στα δεκάδες δώρα που έχουν στείλει οι θαυμαστές του, δηλώνοντας με τον τρόπο αυτό τη συμπαράσταση τους.

Η κίνηση της μικρής μαθήτριας συγκίνησε όλους όσοι ήταν εκεί εκείνη τη στιγμή. «Ο Άγιος Ραφαήλ είναι ο προστάτης των ασθενών», είπε, θέλοντας να πείσει τις νοσοκόμες της βάρδιας να δώσουν το δώρο της στον Τόμας Πρωτόπαππα.

Μάλιστα μια από τις νοσηλεύτριες του ΚΑΤ, στη διαπίστωση της τεράστιας αγάπης που δείχνουν καθημερινοί άνθρωποι και κυρίως μικρά παιδιά στην περιπέτεια του ηθοποιού, ξέσπασε σε κλάματα.

Διαβάστε τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του Tόμας Πρωτόπαπα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.