Θρίλερ για τη Βίκυ Xατζηβασιλείου

Ποιο είναι το θρίλερ που βιώνει η Βίκυ Χατζηβασιλείου; Τι θα συμβεί με την συνεργασία της παρουσιάστριας Βίκυς Χατζηβασιλείου με τον ALPHA;

Πολύς λόγος γίνεται τον τελευταίο καιρό για το μέλλον της Βίκυς Χατζηβασιλείου και τη συνεργασία της με τον ALPHA.

Αρκετά δημοσιεύματα μάλιστα κάνουν λόγο για θρίλερ, αναφέροντας ότι η συνεργασία της παρουσιάστριας Βίκυς Χατζηβασιλείου με το κανάλι της Κάντζας πιθανόν και να λήξει τη φετινή σεζόν. Ποια είναι η αλήθεια και τι πρόκειται να γίνει με την πετυχημένη εκπομπή του σταθμού, που μετά από αρκετά χρόνια συνεχίζει να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, πριν από ένα περίπου μήνα συναντήθηκε με ανώτατο στέλεχος του ALPHA για να συζητήσουν αν θα συνεχίσουν ή όχι τη συνεργασία τους. Το ότι η εκπομπή «Πάμε πακέτο» είναι πετυχημένη και στην Κάντζα τη θέλουν, είναι κάτι που δεν μπήκε καν στο τραπέζι της συζήτησης. Το κύριο θέμα ήταν αυτό που απασχολεί όλους: τα οικονομικά και το κόστος της εκπομπής.

Το στέλεχος του σταθμού λοιπόν είπε στη Βίκυ Χατζηβασιλείου ότι για να βγει στον αέρα το «Πακέτο» και την επόμενη σεζόν πρέπει να κατέβει αρκετά το κοστολόγιό του. Όπως ήταν φυσικό, η παρουσιάστρια έκανε την αντιπρότασή της και ορίστηκε νέο ραντεβού για μετά την περίοδο του Πάσχα, όπου θα πραγματοποιηθεί καινούργια συνάντηση για να δουν τελικά τι θα κάνουν.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, η διαφορά δεν είναι μεγάλη, οπότε όπως όλα δείχνουν θα επέλθει η συμφωνία και η ανανέωση της συνεργασίας. Βέβαια, στο σημείο αυτό, πρέπει να αναφέρουμε ότι η επιτυχημένη πορεία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης, φαίνεται ότι έχει ενοχλήσει κάποιους στο κανάλι της Κάντζας και προσπαθούν να μπλοκάρουν τη θετική εξέλιξη. Αλλά αυτό, είναι κάτι για το οποίο ακόμα δεν θα πούμε περισσότερα!

Διαβάστε ποιες είναι οι δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Χτζηβασίλειου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.