To τελευταίο δελτίο της Έλλης Στάη. Η συγκινητική στιγμή με έναν τεχνικό [video]

Πώς εμφανίστηκε η Έλλη Στάη στο τελευταίο δελτίο της ΕΡΤ; Δείτε το βίντεο με τη συγκινητική στιγμή με έναν τεχνικό.

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας, είναι μια μέρα δύσκολη για την πολιτική επικαιρότητα. Εμείς θα κάνουμε το τελευταίο από ότι φαίνεται δελτίο της δημόσιας τηλεόρασης. Υπάρχει πολύ μεγάλη συγκίνηση σε όλο τον κόσμο που δουλεύει στην ΕΡΤ». Με αυτά τα λόγια η Ελλη Στάη εμφανίστηκε χθες στην οθόνη για το τελευταίο δελτίο ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης. Και έκανε ένα δελτίο όπως ποτέ δεν είχε φανταστεί.

Δεν χρειαζόταν να προσπαθήσει πολύ κανείς για να καταλάβει τη συναισθηματική κατάσταση της γνωστής δημοσιογράφου. Το στόμα σφιγμένο, τα μάτια έμοιαζαν βουρκωμένα, το περίφημο βλέμμα της κουρασμένο, αν και η ίδια έδειξε όλη τη γνωστή αγωνιστικότητά της απαιτώντας απαντήσεις στα ερωτήματά της. Δεν είναι τυχαίο ότι με το blackberry στο χέρι αναζητούσε τον Σίμο Κεδίκογλου: τον ήθελε στον αέρα για να μιλήσει μαζί της, να κάνει διάλογο με επιχειρήματα. Αν και το περίμενε πως δεν θα έπαιρνε απόκριση, η πικρία της ήταν εμφανής όταν από το κοντρόλ ενημερώθηκε πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θα περιοριστεί σε όσα είπε στη δήλωσή του.

Τα συναισθήματα εναλλάσσονταν με γοργούς ρυθμούς. Από την πικρία και την οργή στην τρυφερότητα όταν ένας τεχνικός έσκυψε για να της φτιάξει το μικρόφωνο και της έπιασε το χέρι με αφοσίωση. Μια κίνηση που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από τη σιδηρά κυρία της ελληνικής τηλεόρασης.

Ηταν όμως το χθεσινό και το δελτίο ειδήσεων που απελευθερώθηκε η συγκρατημένη ένταση με τον διευθυντή ειδήσεων της ΕΡΤ Βασίλη Θωμόπουλου. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ζήτησε στον αέρα να της πει πού θα πάνε στη συνέχεια της ροής του δελτίου, αλλά και εξέφρασε αρκετές φορές τη δυσαρέσκειά της και την αντίθεσή της σε οδηγίες που έπαιρνε από το κοντρόλ.

Φεύγοντας θέλησε η αλλαγή σκυτάλης να γίνει στον αέρα της εκπομπής. Ορθια, αποσυνδέθηκε από καλώδια και μικρόφωνα, ενώ έδωσε τη θέση της στους τρεις δημοσιογράφους που συνέχισαν να μεταδίδουν μέχρι να μαυρίσουν οι οθόνες μας. Οπως άλλωστε τουίταρε η ίδια η Ελλη Στάη, «Το κατέβασμα του διακόπτη δεν λύνει προβλήματα στη Δημοκρατία».

Δείτε την Έλλη Στάη στην τελευταία εκπομπή της ΕΡΤ:

Διαβάστε τι είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.