Φόβοι της Ουάσινγκτον μετά το λουκέτο στην ΕΡΤ. Ανησυχία

Ποια είναι η έντονη ανησυχία που έχει δημιουργηθεί μετά το αιφνιδιαστικό λουκέτο στην ΕΡΤ; Για ποιο πράγμα ανησυχούν έντονα;

Τους φόβους της Ουάσινγκτον για πιθανή πτώση της κυβέρνησης μετά το αιφνιδιαστικό λουκέτο στην ΕΡΤ μεταφέρει μέσω της ιστοσελίδας του (www.mignatiou.com) ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου.

Συγκεκριμένα γράφει στο: «Πηγές που μίλησαν υπό καθεστώς ανωνυμίας, καθώς δεν είχαν έγκριση να τοποθετηθούν επίσημα, μου ανέφεραν ότι οι πληροφορίες που καταφθάνουν από την Αθήνα προκαλούν έντονη ανησυχία.

Οι πηγές ομολόγησαν ότι η πιθανή πτώση της κυβέρνησης θα μπορούσε να προκαλέσει ακυβερνησία, ενώ υποστηρίζουν ότι η εκλογική αναμέτρηση που θα ακολουθήσει θα διεξαχθεί υπό καθεστώς απόλυτης πόλωσης και ο κίνδυνος εχκτροχιασμού του Ελληνικού Προγράμματος είναι υπαρκτός.

Οι πηγές αρνήθηκαν να τοποθετηθούν στο ερώτημα για το κλείσιμο της ΕΡΤ αυτό καθ’ αυτό, και αν η απόφαση παραβιάζει την αρχή της ενημέρωσης και της ελεύθερης διακίνησης ιδεών, αλλά τόνισαν την υποστήριξή τους και την προσήλωσή τoυς στην ελευθερία του Τύπου. Οι πηγές δεν αποκλείουν να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση για το αψυχολόγητο κλείσιμο της ΕΡΤ από την αμερικανική κυβέρνηση.»

Δείτε τι συζητιέται όλο και πιο έντονα στους κόλπους της κυβέρνησης για πρόωρες εκλογές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.