Ποιος κατήγγειλε τον Αρβανιτίδη για τα μαϊμού προϊόντα

Ποιος κατήγγειλε τον Αρβανιτίδη για τα μαϊμού προϊόντα; Ποιες εταιρίες φέρεται να έιναι πίσω απο την καταγγελία εις βάρος του Γιώργου Αρβανιτίδη;

Eδώ και καιρό οι πολυεθνικές βιομηχανίες κάνουν τα στραβά μάτια για τις παράλληλες εισαγωγές των προϊόντων τους που πραγματοποιούν οι λιανεμπορικές αλυσίδες,όπως και του κ. Γιώργου Αρβανιτίδη, οι οποίες είναι καθόλα νόμιμες .

Εισαγωγές που γίνονται από θυγατρικές των πολυεθνικών οι οποίες εδρεύουν σε άλλα κράτη -εκτός Ελλάδος- και οι οποίες είναι φθηνότερες απ’ ότι να αγοράσουν τα είδη στην Ελλάδα.

Ενα θέμα που απασχολεί έντονα και το Υπουργείο Ανάπτυξης, όπως επιβεβαιώνουν και τα συχνά καλέσματα που κάνει στις πολυεθνικές.

Σύμφωνα λοιπόν με το toxrima.gr, όσον αφορά την υπόθεση Αρβανιτίδη και τα μαϊμού προϊόντα που διακινούσε η αλυσίδα, τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παραποιημένα προϊόντα ήταν απορρυπαντικά κυρίως τριών εταιρειών της Procter & Gamble, της Ηenkel και της Colgate Palmolive.

Πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται αναφέρουν ότι η καταγγελία στον Γιώργο Αρβανιτίδη έγινε από κάποια από τις προαναφερθείσες εταιρείες, όχι τόσο για τα διαφυγόντα έσοδα που της κόστιζε η συγκεκριμένη υπόθεση αλλά γιατί πραγματικά η φήμη των σημάτων της αλλά και ολόκληρης της εταιρείας κινδύνευαν άμεσα.

Διαβάστε πώς ανοίγει τα Best Price ο Αρβανιτίδης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.