Απίστευτο: πώς διατηρούσε τη σορό του αδερφού της. Μακάβριο

Με ποιον μακάβριο μια γυναίκα προσπαθούσε να διατηρήσει το πτώμα του αδερφού της το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος αφού οι δημόσιες υπηρεσίς ήταν κλειστές;

Μετά από εκείνη την είδηση με τη γυναίκα που διατηρούσε το ακέφαλο πτώμα του συζύγου της, τώρα άλλη μια είδηση ήρθε για να ανατριχιάσει. Μία γυναίκα έχασε τον αδερφό της και επειδή λόγω του τριήμερου του Αγίου Πνεύματος οι δημόσιες υπηρεσίες είναι κλειστές, αναγκάστηκε να διατηρεί το πτώμα του με ανεμιστήρες μέσα στο σπίτι της!

Σε επιστολή που απέστειλε σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, η εν λόγω γυναίκα ανέφερε πως ο αδερφός της απεβίωσε το Σάββατο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, λόγω του τριημέρου, ο δήμος Αθηναίων είναι κλειστός, το ΕΚΑΒ δεν ερχόταν να παραλάβει τη σορό του αδερφού της, ενώ τα γραφεία τελετών ζητούσαν αρκετά χρήματα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να διατηρεί το πτώμα του αδερφού της σπίτι της εδώ και τρεις ημέρες με ανεμιστήρες.

Τελικά, μετά την παρέμβαση της εκπομπής, κινητοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία προκειμένου να παραλάβουν το πτώμα του άτυχου άνδρα.

Δείτε με ποιο μακάβριο θέαμα ήρθε αντιμέτωπος στην περιοχή Πιτίτσα της Αχαΐας ένας βοσκός.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.