Επικό σαρδάμ Σαμαρά on air: “Γ@μώ το κεφάλι μου, μ@λάκ@!” [video]

Ποιο το σαρδάμ που έκανε ο Αντώνης Σαμαράς την ώρα που μιλούσε και προκάλεσε τον εκνευρισμό του και την βωμολοχία;

Μια πρωτοφανής γκάφα ολκής πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του διαγγέλματος του πρωθυπουργού, η οποία εκθέτει τον ίδιο, καθώς «βγήκε στον αέρα» ένας… βλάσφημος μονόλογός του. Ο Αντώνης Σαμαράς, σε μια κρίσιμη καμπή της ομιλίας του, απηυδισμένος από ένα σαρδάμ που έκανε, αποχώρησε από το βήμα, λέγοντας «θα το ξαναπώ» γνωρίζοντας πως προτού να παίζει από τα ΜΜΕ, το βίντεο θα υποβληθεί σε τεχνική επεξεργασία (μοντάζ).

Κάνοντας μια μικρή βόλτα για να συνέλθει, καθώς φέρεται πως είχε πονοκέφαλο, o Aντώνης Σαμαράς μονολόγησε «γ@μώ το κεφάλι μου, μ@λάκ@!».

Προφανώς, οι υπεύθυνοι υπέπεσαν σε μια γκάφα άνευ προηγουμένου, δίνοντας στο σκηνοθέτη το… αμοντάριστο βίντεο από το διάγγελμα χωρίς να το ελέγξουν προηγουμένως.

Για την ώρα δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη εξήγηση για το τι προκάλεσε το απίστευτο αυτό βατερλό της τηλεοπτικής εικόνας του Αντώνη Σαμαρά.

Σε κάθε περίπτωση, εντύπωση προκαλεί το πώς ενώ οι υπεύθυνοι της επικοινωνιακής ομάδας του Μαξίμου που φροντίζουν ακόμη και από το Twitter να ανακοινώνουν τα πρωθυπουργικά νέα, δεν «έσωσαν» μια τέτοια γκάφα.

Πάντως, η ΕΡΤ, που από το Μαξίμου την έκλεισαν μέσα σε ένα βράδυ κατηγορώντας την ότι δεν προβάλλει τις… πολιτικές επιτυχίες του Αντώνη Σαμαρά, σε τέτοια λούμπα δεν έπεσε ποτέ…

Αναμένονται εξηγήσεις…

Δείτε το βίντεο με το σαρδάμ του Αντώνη Σαμαρά:

Διαβάστε σε ποιον ο Σαμαράς εκμυστηρεύτηκε πρόωρες εκλογές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.