Λάκης Γαβαλάς: τι δήλωσε στην αποκαλυπτική συνέντευξη

Τι αποκάλυψε στη συνέντευξή του ο Λάκης Γαβαλάς για τη φυλακή τη Μύκονο και τους έρωτες της ζωής του; Διαβάστς τη συνέντευξη του Λάκη Γαβαλά.

O Λάκης Γαβαλάς μιλάει εκ βαθέων για τις δύσκολες στιγμές «πίσω από τα σίδερα», για τη «μαύρη πέτρα» στη Μύκονο, για έρωτες που δεν έζησε και για τις πολιτικές τοποθετήσεις του.

Η σημασία της Μυκόνου για τον Λάκη Γαβαλά

«Στη Μύκονο έχω επενδύσει τη ζωή μου και τα νιάτα μου. Δεν υπήρχε μόνο το σπίτι εκεί, για το οποίο ακουγόταν μονίμως ότι έκανα ένα πάρτι και οι άλλες 364 μέρες δεν αναφέρονταν. Είχα επιχείρηση με δύο καταστήματα επί 17 ολόκληρα χρόνια. Δεν ήμουν στη Μύκονο για να βρέχω τον κόσμο με σαμπάνιες σε μια παραλία, όπως με παρουσίαζαν… Τώρα λοιπόν σας λέω ότι τη Μύκονο δεν τη σκέφτομαι καθόλου».

Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες;

«Βέβαια! Έκανα μυς παντού κι άλλαξα size στα ρούχα. Ήμουν πάντα λεβέντης και η φυλακή με έκανε ακόμη περισσότερο να το επισημοποιήσω» δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΣΤΑΡ» ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ

«Δεν θεώρησα ποτέ ότι δεν έπρεπε να τιμωρηθώ. Είπα ότι ο τρόπος ήταν λάθος. Οι δικαστές και το σκηνικό των δικαστηρίων είναι πολύ πιο… σταρ από οτιδήποτε άλλο. Και το παίζουν και σταρ στις έδρες τους. Έχουν κίτρινα νύχια βαμμένα, έχουν μαλλιά περίεργα βαμμένα και καλά κάνουν. Είναι δυνατόν η δικαστίνα να έχει δωδεκάποντο παπούτσι και να μην το θαυμάσω; Βεβαίως και το θαυμάζω. Εγώ ποτέ δεν είπα ότι επειδή είναι σε αυτή τη θέση δεν πρέπει να ντύνεται έτσι. Αντιθέτως πιστεύω πως και η δικαστίνα ή η ανακρίτρια… Ντάνα πρέπει να είναι» αποκάλυψε ο Λάκης Γαβαλάς.

Για το ακίνητο της Κάντζας, που έγινε ο «δούρειος ίππος» της αποφυλάκισής του Λάκη Γαβαλά

«Εσείς θεωρείτε ότι ο κ. Στουρνάρας είχε χρόνο να κοιτάξει την Κάντζα; Δυστυχώς, προς το παρόν το κτίριο λεηλατείται. Είναι έρμαιο ληστών και η τοπική αυτοδιοίκηση δεν βοηθάει καθόλου. Φοβάμαι ότι εάν δεν γίνει κάτι σύντομα, θα εγκαταλειφθεί κι αυτό, όπως πολλά ακόμη κτίρια που θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα στο Δημόσιο».

Θα ξαναχτιστεί η αυτοκρατορία;

«Εγώ δεν πίστεψα ποτέ ότι είχα αυτοκρατορία. Είχα 240 εργαζόμενους. Τους είχα από 15-20 χρόνια. Κάποιοι εργαζόμενοι είχαν λάθος θέσεις. Πολύ θα ήθελα να μπορώ κι εγώ να πάω αύριο στον ΟΑΕΔ και να πω «δώστε μου μία κάρτα ανεργίας»!

Σε ένα καράβι δεν φταίει μόνο ο καπετάνιος

«Αυτό που περνάω είναι εξαιτίας της κρίσης και λιγότερο χάριν της δικής μου κακής διαχείρισης. Σε ένα καράβι δεν είναι μόνο ο καπετάνιος, αλλά και πολλοί άλλοι που καθορίζουν ακόμη και τη ρότα του καραβιού».

Ποιος του συμπαραστάθηκε στη φυλακή;

«Είχα μόνο τρεις συνεργάτες που με επισκέπτονταν. Μου στάθηκαν πολύ και, πίστεψέ με, ήταν αρκετό. Δεν ήθελα να βλέπω κανέναν άλλο. Αυτό που θα ήθελα να κάνω, είναι να πάω σε μια σχολή κοινωνικών λειτουργών, και μέσω της ειδικής άδειας που στη συνέχεια θα αποκτήσω, να πηγαίνω να βοηθάω κάποιες ώρες μέσα στη φυλακή όσους το έχουν ανάγκη. Αισθάνομαι την ανάγκη επειδή οι άνθρωποι εκεί είναι παρατημένοι».

Ο έρωτας στη ζωή του Λάκη Γαβαλά

«Υπάρχει έρωτας στη ζωή μου, αλλά δεν είναι αυτός που με κρατάει όρθιο. Τρεις-τέσσερις σχέσεις έχω κάνει όλες κι όλες. Θέλω να κλείσω τη ζωή μου με έναν μεγάλο έρωτα. Από εδώ και πέρα θέλω να ερωτευθώ και να πέσω στα πατώματα. Στη φυλακή, είχα δύο άτομα τα οποία ήταν ερωτευμένα μαζί μου, έτσι δήλωναν από γράμματα που μου έστελναν. Πίστεψέ με όμως, οτιδήποτε τέτοιο είναι πολύ γλυκό όταν είσαι στη φυλακή. Το έχεις και ανάγκη».

Η φυλακή μόνο κακό έκανε τελικά;

«Πόνεσα πολύ. Η φυλακή είναι μια ανώφελη τιμωρία. Άξιζε αυτή η τιμωρία; Πώς θα συμπληρώσω τώρα τα κενά; Εμένα με τιμώρησαν για τις Bentley που είχα… Μα Bentley έχει και η Πάολα η τραγουδίστρια».

Δείτε πώς διασκέδασε την αποφυλάκισή του ο Λάκης Γαβαλάς με τους φίλους του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.