Χαλκίδα: γνωστός επιχειρηματίας ξεψύχησε στην θάλασσα

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση στην πόλη για τον 58χρονο γνωστό επιχειρηματία. Πώς έχασε τη ζωή του ο 58χρονος γνωστός επιχειρηματίας στη Χαλκίδα;

Μετά από τη μαφιόζικη δολοφονία γνωστού Ρώσου επιχειρηματία, συνέβη άλλο ένα τραγικό γεγονός. Ο άτυχος οικογενειάρχης ήταν γνωστός στην περιοχή μιας και διατηρούσε επιχειρήσεις. Ο ο 58χρονος γνωστός επιχειρηματίας σήμερα το πρωί έκανε το μπάνιο του στην περιοχή καλάμια στην Νέα Αρτάκη.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες δεν άντεξε η καρδιά του και έσβησε καθώς κολυμπούσε. Σοκαρισμένοι οι λουόμενοι είδαν τον 58χρονο επιχειρηματία να χάνει τις αισθήσεις του. Αμέσως έτρεξαν να τον βοηθήσουν και τον έβγαλαν στην ακτή.

Δεν αντιδρούσε και κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. Οι γιατροί εκεί δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι περισσότερο μιας και ήταν ήδη νεκρός.

Στην περιοχή Καλάμια της Χαλκίδας συνέβη το τραγικό γεγονός του 58χρονου επιχειρηματία. Η τελευταία πράξη της τραγωδίας παίχτηκε εκεί όταν οι γιατροί είπαν την τραγική είδηση στην οικογένεια του. Ο άτυχος επιχειρηματίας ήταν πατέρας τριών παιδιών και πολύ γνωστός στην πόλη μιας και είχε δύο μεγάλες επιχειρήσεις.

Δείτε πού συνελήφθη γνωστός 57χρονος επιχειρηματίας για πελώρια χρέη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.