Σάλος με τις φωτογραφίες του νεκρού Μιχάλη Ασλάνη

Σάλε έχει προκαλέσει η δημοσίευση των φωτογραφιών του νεκρού Μιχάλη Ασλάνη. Διαβάστε τι συνέβη με τις φωτογραφίες.

Η είδηση του θανάτου του Μιχάλη Ασλάνη ήταν επόμενο να προκαλέσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης. Ωστόσο η δημοσιοποίηση, την ίδια μέρα κιόλας, φωτογραφιών του άψυχου σώματος του γνωστού σχεδιαστή, από ορισμένα μέσα ενημέρωσης, βρέθηκε στο επίκεντρο έντονης διαμάχης στα social media.

Πολλοί ήταν εκείνοι που, με τη δημοσίευση των επίμαχων φωτογραφιών, εξέφρασαν την έντονη αντίδρασή τους απέναντι στο αποτρόπαιο θέαμα της σορού του Μιχάλη Ασλάνη.

«Τι κανιβαλισμός, μα είναι δυνατόν δημοσιογράφοι να βάζουν φωτογραφία τον νεκρό Ασλάνη; Τέτοια ξετσιπωσιά και ασέβια;», ήταν ένα από τα πολλά σχόλια.

Την παρέμβαση της δικαιοσύνης ζητά, μέσω twitter, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, εναντίον εκείνων που δημοσιοποίησαν τις φωτογραφίες του νεκρού Μιχάλη Ασλάνη.

«Όσοι εμπορεύονται τη φωτογραφία ενός νεκρού για να “πουλήσουν”, διαπράττουν μεγάλη αθλιότητα. Ελπίζω να λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης. Μεγάλη αθλιότητα διέπραξε και ο “δήμοσιος λειτουργός” που τους την “πούλησε”. Θα το ψάξουν οι αρμόδιοι;», αναφέρει το σχόλιο του βουλευτή.

Διαβάστε πώς το “παιδί” του Μιχάλη Ασλάνη, Τζούλια τον κατέστρεψε.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.