Συναυλία Γιάννη Πλούταρχου: σύλληψη για φοροδιαφυγή

Τι συνέβη σε συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου; Διαβάστε ποιος συνελήφθη από το ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή;

Οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ συνεχίζονται και όπως φαίνεται βγάζουν λαβράκια, ακόμη και στη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου.

Μετά την υπόθεση της Χαλκιδικής, στο κέντρο διασκέδασης όπου τραγουδούσε ο Πάνος Κιάμος, για την οποία πολύς λόγος έγινε, ένα ακόμη κρούσμα φοροδιαφυγής έρχεται στο φως της δημοσιότητας, στην Αλεξανδρούπολη.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, χθες το βράδυ με τη συμμετοχή του γνωστού καλλιτέχνη – τραγουδιστή, Γιάννη Πλούταρχου, συνελήφθη ο πρόεδρος Αθλητικού Σωματείου της Αλεξανδρούπολης.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως, σε έλεγχο κλιμακίου του Σ.Δ.Ο.Ε., κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Γιάννη Πλούταρχου, βρέθηκαν περίπου 1.000 αθεώρητα εισιτήρια, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψη του προέδρου του Αθλητικού Σωματείου, ως φερόμενου υπόπτου φοροδιαφυγής.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της πόλης «Φώτης Κοσμάς» και η προσέλευση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα μεγάλη.

Σήμερα, αναμένεται να εξετασθούν το ύψος των αθεώρητων εισιτηρίων, να ελεγχθούν τα θεωρημένα εισιτήρια -έλεγχος γνησιότητας- αλλά και το εάν είχε κατατεθεί το σχετικό με τη συναυλία συμφωνητικό στην τοπική Δ.Ο.Υ.

Ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Στέλιος Στασινόπουλος ανέφερε πως εντοπίστηκαν 1.000 «μαϊμού» – αθεώρητα εισιτήρια και 1.500 εισιτήρια σφραγισμένα από την Εφορία. Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί ο πρόεδρος της ομάδας που διοργάνωσε την συναυλία.

Μέχρι στιγμής δεν προκύπτουν ευθύνες σε βάρος του Γιάννη Πλούταρχου ωστόσο ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ δήλωσε πως θα ελεγχθούν όλα τα συμφωνητικά.

Διαβάστε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο Γιάννης Πλούταρχος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.