Δημοσκοπική Alco: ποια τα νέα ποσοστά της Χρυσής Αυγής

Ποια είναι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στη νέα δημοσκόπηση Alco μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Σε ελεύθερη πτώση βρίσκονται τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής μετά τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση Alco.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση ALCO για την εφημερίδα Παραπολιτικά οι απώλειες της Χρυσής Αυγής φτάνουν στο 4,1% μετά τη δολοφονία στο Κερατσίνι.

Πιο συγκεκριμένα σε ερώτηση στη δημοσκόπηση Alco «αν έχει η όχι σχέση η Χρυσή Αυγή με τη δολοφονία στο Κερατσίνι» «ναι» απαντάει το 68% των ερωτηθέντων, και «όχι» το 10%. Η απάντηση «Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ» συγκεντρώνει 22%. dimoskopisi44_760231786

Στο ερώτημα αν «πρέπει η όχι να αντιμετωπιστεί η Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση», «ναι» απαντάει το 60% των ερωτηθέντων, και «όχι» το 19%. Η απάντηση «Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ» συγκεντρώνει 21%. Στην ερώτηση αν συμφωνούν ή διαφωνούν με τη στάση της Χρυσής Αυγής για τους μετανάστες, «διαφωνώ» απαντάει το 74% των ερωτηθέντων, και «συμφωνώ» το 15%. Η απάντηση «Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ» συγκεντρώνει 11%.

Παράλληλα στην πρόθεση ψήφου ο Αντώνης Σαμαράς και η ΝΔ έρχονται πρώτοι. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση Alco οι «γαλάζιοι» προηγούνται με 1,2% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Πιο συγκεκριμένα η ΝΔ έρχεται πρώτη στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων με ποσοστό 21,5% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 20,3%. Τρίτη παραμένει η Χρυσή Αυγή στο 6,7% ενώ σε δημοσκόπηση που είχε πραγματοποιήσει η ίδια εταιρεία τον περασμένο Ιούνιο, τη Χρυσή Αυγή είχε επιλέξει, τότε, το 10,8% των ερωτηθέντων. Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 5,9%. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες φτάνουν στο 5,4% και το ΚΚΕ στο 4,7%, ενώ η ΔΗΜΑΡ στο 3,5%.

Στην παράσταση νίκης η ΝΔ προηγείται με 36% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 29%. Άλλο Κόμμα απάντησε το 5% των ερωτηθέντων και ΔΞ/ΔΑ το 30%.

Διαβάστε γιατί συνελήφθησαν Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Λαγός και πολλοί ακόμη βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.