Στη φάκα ο Χρήστος Παππάς: γιατί παραδόθηκε με ναζιστικό χαιρετισμό [video]

Πώς παραδόθηκε στην ΓΑΔΑ ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς; Δείτε τον ναζιστικό χαιρετισμό του κατα την ώρα της παράδοσής του.

Στη ΓΑΔΑ ο Χρήστος Παππάς: “Ήρθα να δω τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ζήτω η Χρυσή Αυγή“.

Ο Χρήστος Παππάς, παρουσιάστηκε μόνος του πριν από λίγο στη ΓΑΔΑ, ως υπαρχηγός εγκληματικής Οργάνωσης, σύμφωνα με το Κατηγορητήριο.

Ο βουλευτής Χρήστος Παππάς με σηκωμένο το χέρι σε χαιρετισμό που θυμίζει άλλες εποχές και φωνάζοντας “Ζήτω η Χρυσή Αυγή, πέρασε την πόρτα της ΓΑΔΑ συνοδευόμενος από αξιωματικό.

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί για τον φερόμενο ως «υπαρχηγό» της Χρυσής Αυγής είναι η ίδια με τους υπόλοιπους συλληφθέντες (από τη ΓΑΔΑ στην Ευελπίδων, για να τεθεί ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή) και στη συνέχεια, πιθανότατα, θα τεθεί υπό κράτηση μέχρι την απολογία του.

Μυστήριο παραμένει πάντως, προκαλώντας προβληματισμό στις Αρχές, τι έκανε ο Χρήστος Παππάς κατά τις περισσότερες από 24 ώρες, που διέφευγε της σύλληψης.

Στάθηκε μπροστά στους δημοσιογράφους που τον περικύκλωσαν, μίλησε για πολιτικές διώξεις της κυβέρνησης, είπε πως είναι απολύτως ελεύθερος και φώναξε “Ζήτω η Χρυσή Αυγή“.

«Έρχομαι αυτοβούλως. Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Η κατοχική κυβέρνηση προβαίνει σε πρωτοφανείς διώξεις με μοχλό την, κατά κάποιους, ανεξάρτητη δικαιοσύνη. Η αλήθεια θα λάμψει, ο εθνικισμός θα νικήσει, ο ελληνικός λαός να μην σκύβει το κεφάλι. Ζήτω η Ελλάδα. Ζήτω η Χρυσή Αυγή. Θα επανέλθουμε!».

Αυτό αναφώνησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, όταν πέρασε αυτοβούλως την πόρτα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε εις βάρος του.

Σύμφωνα με το πόρισμα-καταπέλτη που συνέταξε ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου που έχει αναλάβει την έρευνα για την Χρυσή Αυγή, κ. Χ. Βουρλιώτης, ο Χρήστος Παππάς παρουσιάζεται ως υπαρχηγός της οργάνωσης.

Οι πληροφορίες πάντως τον ήθελαν, προτού παραδοθεί οικειοθελώς, να οργανώνει τις επόμενες κινήσεις των στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής.

Δείτε τους τραμπουκισμούς και το εριστικό επεισόδιο από την κόρη του Μιχαλολιάκου τη νύχτα στην Ευελπίδων.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.