Ζέτα Μακρυπούλια: πώς βρέθηκε στον…. ΟΑΕΔ

Ποιες οι τελευταίες ανατρεπτικές εξελίξεις γύρω από το θέμα της παρουσίασης του Dancing with the Stars από τη Ζέτα Μακρυπούλια;

Όπως όλα δείχνουν μετά από τρία χρόνια συνεχούς παρουσίας στο τιμόνι του Dancing with the Stars, η Ζέτα Μακρυπούλια δεν θα παρουσιάσει φέτος το show χορού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, παρά το θερμό κλίμα που υπήρχε στις συζητήσεις της ηθοποιού με το κανάλι του Αμαρουσίου, τελικά δεν υπήρξε συμφωνία.

Το βαρύ θεατρικό πρόγραμμα της Ζέτας φέτος το χειμώνα, που θα πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Sugar: Μερικοί το προτιμούν καυτό» τελικά δεν της επιτρέπει να αναλάβει και την παρουσίαση του Dancing with the Stars 4.

Είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις, ώστε η παράσταση της Κυριακής να ξεκινούσε πιο νωρίς, αλλά ακόμα κι έτσι η Ζέτα δε θα προλάβαινε να πάει στο στούντιο για να ετοιμαστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι απαιτήσεις της παρουσιάστριας – ηθοποιού ήταν εξωφρενικές για τα οικονομικά δεδομένα της εποχής. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 8.000 ευρώ για κάθε επεισόδιο.

Το κανάλι θα αποφασίσει στις επόμενες ημέρες για το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει την Ζέτα Μακρυπούλια στην παρουσίαση του σόου, με την Μαρία Μπεκατώρου να θεωρείται το μεγαλύτερο φαβορί.

Διαβάστε γιατί τσαμπουκαλεύτηκαν Μακρυπούλια-Μουτσινάς στη Ρόδο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.