Μιχαλολιάκος: πώς τον “δένουν” με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Ποια είναι τα ολοένα και περισσότερα στοιχεία που έρχονται στο φως μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κεραστίνι;

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για τη μοιραία βραδιά στο Κερατσίνι που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 34χρονος Παύλος Φύσσας.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του newsbomb, ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, φέρεται να μίλησε με τον Γιώργο Πατέλη τόσο πριν, όσο και μετά το φονικό.

Πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εν συνεχεία ο τοπάρχης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, επικοινώνησε με τον βουλευτή του κόμματος Γιάννη Λαγό και αυτός με τον αρχηγό του κόμματος Βασίλη Μιχαλολιάκο.

Η αποκάλυψη είναι πως 25 λεπτά μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, κ. Λαγός, ο οποίος έχει συλληφθεί, τηλεφώνησε στον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο και προφανώς η συνομιλία τους είχε αντικείμενο το άγριο περισταστικό στο Κερατσίνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από δικαστικές πηγές, ο κ. Λαγός τηλεφώνησε στον κ. Μιχαλολιάκο προκειμένου να σχεδιάσουν πως θα μπορέσουν να κουκουλώσουν το γεγονός πως ο Γιώργος Ρουπακιάς είναι πρωτοκλασάτο στέλεχος της Χρυσής Αυγής.

Τα παραπάνω αποτελούν πρώτες πληροφορίες οι οποίες είναι ακόμη ανεπιβεβαίωτες. Εν τω μεταξύ σε ότι αφορά στον καταζητούμενο Χρήστο Παπά φέρεται να οργανώνει τις επόμενες κινήσεις της Χρυσής Αυγής.

Δείτε πόσες μαχαιριές δέχθηκε ο Παύλος Φύσσας σύμφωνα με ευρήματα της ιατροδικαστού.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.