Παύλος Φύσσας: οργή στο facebook για τη φωτογραφία που ψυχορραγεί

Κύμα οργής επικρατεί στο facebook για την επίμαχη φωτογραφία του Παύλου Φύσσα που τον δείχνει να ψυχορραγεί.

Συγκλονιστική είναι η φωτογραφία του άτυχου Παύλου Φύσσα λίγο πριν πεθάνει στην αγκαλιά της κοπέλας του. Όπως ήταν λογικό προκλήθηκε σάλος στο διαδίκτυο και όχι μόνο καθώς

Διαβάστε μερικά χαρακτηριστικά σχόλια στο facebook για τη φωτογραφία του Παύλου Φύσσα:

Θεμιστοκλής Χατζηιωάννου
Σύμφωνα με το άρθρο 184 του ΠΚ “Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών”.

Η φράση ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ νομίζω ότι είναι αρκετή για να συλλάβουν τους νομίμους εκπροσώπους της εταιρείας που εκδίδει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ….

Dimitris Bekiaris
Τα όσα γράφει ο Θέμος Αναστασιάδης είναι λογικές απόψεις για κάποιον που η μόνη σημαία που έχει να προτείνει στα παιδιά μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές του είναι το στριγκάκι της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Eftychis Vardoulakis
Πολύ χαίρομαι που επιτέλους ανακάλυψαν πολλοί τη μπόχα του πρώτου βόθρου. Αλλα λυπάμαι που χρειάστηκε να φτάσουμε στη σημερινή αθλιότητα και δεν αρκούσε το ότι εδώ και χρόνια λειτουργεί ως γιουσουφάκι της διαπλοκής, πληρωμένο πιστόλι σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, συκοφάντης και υβριστής. Λυπάμαι που άργησαν τόσο πολλοί να το καταλάβουν αυτοί που παπαγαλιζαν τους κρετινισμους του, απενοχοποίησαν τη χυδαιότητά του, ακολούθησαν τις πολιτικές του προτροπές, υιοθέτησαν τις βρωμιες του κατά προσώπων και θεσμών. Κάλλιο αργα…

Yannis Doxas
Εμετός κι ανατριχίλα…. Tην έκανε πρωτοσέλιδο!!! Αδίστακτα, στεγνά!! Κάτω από τα κουπόνια και τις προσφορές από τα supermarkets Carrefour-Μαρινόπουλος (τα οποία ΣΑΦΩΣ πρέπει να σαμποταρουμε για να πάψουν να τον αβαντάρουν ώστε να εκμεταλλεύεται την πείνα του κοσμάκη)……. ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΑΣΕΙΑ ΛΕΖΑΝΤΑ “Δεν ξεχνώ το φασισμό!”……. OΡΙΣΤΕ???????? ……..ΟΜΩΣ, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?????? Είναι ντροπή μας να αναδημοσιεύουμε ΚΙ ΕΜΕΙΣ αυτό το σοκαριστικό για την Ηθική μας και την Ψυχή μας εξώφυλλο!!!! Κι ας τό ‘χει δει ήδη όλη η Ελλάδα στα αιμοσταγή για Like άθλια blogs της κλειδρότρυπας… ΦΤΑΝΕΙ!!! Είμαστε ΚΑΛΗΣ ΠΑΣΤΑΣ Άνθρωποι!!! (…αλλά δυστυχως αριβίστες και ατομιστες σαν Πολίτες)……Καλημέρα Guys and Dolls….

Giorgos Panopoulos
Αν υπάρχει ακόμα μια σταγόνα πολιτισμού και σκέψης σ΄ αυτή τη χώρα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα αγοράσει αυτή την εφημερίδα-

Vasilis Adamopoulos
Τι έγινε παιδιά? Ξανάρχισε η τυμβωρυχία?

Melina Tseliou
Εσείς που θέλετε να δείτε κάποιον να “αργοσβήνει”..και ενδεχομένως να πληρώσετε για αυτό.. να το κοιτάξετε με ψυχίατρο. Μην το αφήσετε..από κάτω του κρύβει πολλά!!!

Auguste Corteau
Ούτε για κωλόχαρτο σε διάρροια η σκατοφυλλάδα. Ούτε.

Costas Daltas
Ποιο χέρι μένει ψύχραιμο και σταθερό για να βγάλει μια τέτοια φωτο;

Loukas Karnis
σόκαρε το πρωτοσέλιδο σου λέει. δεν το περίμενε κανείς από το κωλόχαρτο της διαπλοκής και του εκδημοκρατισμενου φασισμού. βέβαια θα συνεχίσετε να του δίνετε και αναγνωσιμότητα και τηλεθέαση αλλά σήμερα ΣΟΚ! μαλακάκια σαββατιάτικα.

Γιάννης Λοβέρδος
Με ρωτούν φίλοι πως βρίσκω το πρωτοσέλιδο του “Πρώτου Θέματος”; Το βρίσκω άθλιο, αντιδεοντολογικο, αίσχος. Και πιστεύω ότι θα αυξήσει την κυκλοφορία του. Οπως τη δεκαετία του 1980 το πρωτοσέλιδο του “Εθνους” με το τεμαχισμενο σώμα της Ζώης Φραντζη εξετοξευσε την κυκλοφορία του. Γιατι αυτοί είμαστε σαν κοινωνία. Αθλιοι, κουτσομποληδες, χαιρεκακοι, υποκριτές, μισαλλοδοξοι. Κι όσο δεν αντιδρούμε τα πράγματα θα χειροτερεύουν

Antonis Tsipianitis
Τα Carrefour Μαρινόπουλος που στηρίζουν την κυριακάτικη εφημερίδα κι έχουν τα κουπόνια τους ακριβώς πάνω από τη φωτογραφία του παιδιού που ψυχορραγεί, συμφωνούν με τη δημοσίευση της φωτογραφίας; Οι πολίτες καταναλωτές που ψωνίζουν στα συγκεκριμένα καταστήματα συμφωνούν με την οικονομική στήριξη στην εφημερίδα; Κάποτε ας αντιληφθούμε ότι στη δημοκρατία οι πολίτες δεν αποφασίζουμε μόνο μια φορά στα τέσσερα χρόνια με την ψήφο μας. Κάθε μέρα (μπορούμε να ) αποφασίζουμε με τις επιλογές μας.

Dimitris Pantsos
“Ελπίζω οι συγγενείς του δολοφονημένου ν’ασκήσουν τα δικαίωματά τους ζητώντας την απαγόρευση της κυκλοφορίας του αυριανού φύλλου της εφημερίδας”.

Vivian Efthimiopoulou
Διαπιστώνω, με έκπληξη, καλοπροαίρετους ανθρώπους, να συγχέουν τη φωτογραφία που δημοσιεύει η φυλλάδα με άλλες από ρεπορτάζ σε πόλεμο ή εμφυλίους ή ακόμα και…διαφημίσεις.

Οι φωτογραφίες των ρεπορτάζ από πόλεμο τεκμηριώνουν γεγονότα και μας βοηθούν καταρχάς να πληροφορηθούμε και στη συνέχεια ν’αντιληφθούμε την έκταση των συνεπειών μιας σύρραξης και το αν διαπράττονται εγκλήματα πολέμου. Το ίδιο ισχύει για τρομοκρατικές ενέργειες ή εμφυλίους.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν τεκμηριώνει κάτι που δεν γνωρίζουμε, κάτι που δεν αντιλαμβανόμαστε ήδη ως αποτρόπαιο, κάτι που δεν καταδικάζουμε και για το οποίο ζητούμε την τιμωρία του αυτουργού. Όλα αυτά έχουν συμβεί και χωρίς να δούμε φωτογραφία του πτώματος του δολοφονημένου.
Δεν χρειαζόμασταν τη φωτογραφία για ν’αναγνωρίσουμε οτι αυτό που συνέβη είναι ανήκουστο και φρικιαστικό.

Ελπίζω οι συγγενείς του δολοφονημένου ν’ασκήσουν τα δικαίωματά τους ζητώντας την απαγόρευση της κυκλοφορίας του αυριανού φύλλου της εφημερίδας.

Nikos Zachariadis

Sorry αλλά η δημοσιογραφική «πορνογραφία» δεν είναι τόσο η εικόνα του ετοιμοθάνατου Φύσσα στο εξώφυλλο του «Πρώτου Θέματος». Είναι η χυδαία κωλοτούμπα που κρύβει η φράση «Δεν Ξεχνώ τον Φασισμό» από την εφημερίδα που προώθησε όσο καμμία άλλη τη Χρυσή Αυγή, με θέματα όπως το στημένο όπως αποδείχθηκε «Τα προσκοπάκια της Χρυσής Αυγής» – 1 Απριλίου 2012 ή «Κασιδιάρης: Ο σκληρός της Χρυσής Αυγής που ήθελε να γίνει χορευτής» – 10 Ιουνίου 2012, κοκ. Άρχισαν κιόλας τα «αβαβά» και οι κωλοτούμπες;

Kostas Giannakidis
Ακόμα προλαβαίνει η Δικαιοσύνη να παρέμβει μήπως και δεν κυκλοφορησει σε όλη τη χώρα το πρωτοσέλιδο με τον Παύλο Φύσσα να ξεψυχάει. Υπάρχει χρόνος. Και έχει βέβαια ενδιαφέρον να μάθουμε ποιος την έδωσε.

Maria Denaxa
ΝΤΡΟΠΗ και λίγο ΤΣΙΠΑ για το πρωτοσέλιδο μεγάλης Αθηναικής εφημερίδας που κυκλοφορεί σήμερα και προσβάλλει την μνήμη του δολοφονημένου απο Νεοναζί Παύλου Φύσσα αλλά κι εμάς τους δημοσιογράφους !

Διαβάστε ποιες οι τελευταίες εξελίξεις από τη δολοφονία Παύλου Φύσσα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.