Dancing with the Stars 4: πότε ξεκινά με τη Δούκισσα Νομικού

Πότε ξεκινά το Dancing with the Stars 4 με τη Δούκισσα Νομικού; Διαβάστε τι γράφει η επίσημη ανακοίνωση για το Dancing with the Stars 4.

Tο Dancing with the stars 4 κάνει πρεμιέρα στις 20 Οκτωβρίου και παρουσιάστρια θα είναι η Δούκισσα Νομικού.

Εκτός κριτικής επιτροπής θα είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός! Στο green room θα απολαύσουμε την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Οι celebrities είναι 14, επομένως θα δούμε 14 ζευγάρια!

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Ant1: «Το Dancing with the stars 4 κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες και όλη η Ελλάδα μπαίνει στον ρυθμό του δημοφιλέστερου show της ελληνικής τηλεόρασης. Οι 14 celebrities είναι έτοιμοι για τις επίπονες χορευτικές δοκιμασίες, οι κριτές παίρνουν θέση και στο πλατό οι προβολείς ανάβουν.

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 21:15 το Dancing with the stars 4 ξεκινάει και επιφυλάσσει στους τηλεθεατές μοναδικές εκπλήξεις.

Όπως σε κάθε κύκλο το δημοφιλές show του ΑΝΤ1 έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και στηρίζει τον Μη Κερδοσκοπικό Φιλανθρωπικό Οργανισμό «MAKE A WISH».

Σε κάθε κύκλο προβολής του τις 3 προηγούμενες σεζόν, το Dancing with the stars μονοπώλησε το ενδιαφέρον, αλλά και την αγάπη των τηλεθεατών, σημειώνοντας πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Το δημοφιλές show του ΑΝΤ1 την περασμένη σεζόν σημείωσε ρεκόρ και στα Social Media.

Το Dancing With The Stars 3 κέρδισε αμέσως το ενδιαφέρον εκατομμυρίων users, με αποκορύφωμα τη βραδιά του Τελικού. Η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού το ανέδειξε ως το πιο επιτυχημένο Social TV πρόγραμμα της ελληνικής τηλεόρασης. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη βραδιά του τελικού τα συνολικά impressions για #dwts3 ξεπέρασαν τα 30 εκατομμύρια, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ του ημιτελικού που ήταν τα 11 εκατομμύρια.

Το Dancing With The Stars που καθιερώθηκε ως η αγαπημένη κυριακάτικη τηλεοπτική συνήθεια επιστρέφει ακόμα πιο συναρπαστικό και γεμάτο εκπλήξεις».

Διαβάστε τι αποκάλυψε για την αποχώρηση από το Dancing with the Stars η Ζέτα Μακρυπούλια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.