Έρευνα Κάπα Research: ποιοι οι Top 10 Έλληνες επιχειρηματίες. Ονόματα

Ποιοι είναι οι Top 10 Έλληνες επιχειρηματίες σύμφωνα με την έρευνα Κάπα Research; Διαβάστε τα ονόματα της Κάπα Research.

Οι βίαιες αλλαγές που συνέβησαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο οικονομικό μοντέλο της χώρας αντικατοπτρίζονται στην έρευνα της κοινής γνώμης σχετικά με την «Επιχειρηματικότητα και την Οικονομική Κρίση» που διενήργησε η Κάπα Research.

Η εικόνα του επιχειρηματία που ζούσε παρασιτικά σε βάρος της κοινωνίας έχει ξεθωριάσει και τη θέση της στην αντίληψη των πολιτών σταδιακά παίρνει ο επιχειρηματίας εκείνος που μοχθεί και με τις δράσεις του διατηρεί ή δημιουργεί θέσεις εργασίας.

Τέσσερις έμποροι, τρεις βιομήχανοι, ένας τραπεζίτης, ένας επιχειρηματίας από τον κλάδο των αερομεταφορών και ένας επενδυτής από το εξωτερικό βρίσκονται στο Top 10 της επιχειρηματικότητας, σύμφωνα με την έρευνα Κάπα Research.

Κοινό στοιχείο των 10 Ελλήνων επιχειρηματιών που ξεχώρισαν και συγκέντρωσαν τις περισσότερες θετικές γνώμες, είναι ότι οι εταιρείες τους δεν γιγαντώθηκαν από τις συναλλαγές με το Δημόσιο.

1. Γεράσιμος Σκλαβενίτης

2. Γιώργος Γεράρδος

3. Απόστολος Βακάκης

4. Μιχάλης Σάλλας

5. Θεόδωρος Βασιλάκης

6. Ευάγγελος Μυτιληναίος

7. Σπύρος Θεοδωρόπουλος

8. Πάνος Γερμανός

9. Δημήτρης Παπαλεξόπουλος

10. Ιβάν Σαββίδης

Διαβάστε ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι περιφερειάρχες και δήμαρχοι σύμφωνα με έρευνα της Kάπα Research.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.