Διπλό «χτύπημα» του ΣΔΟΕ στον Γιάννο Παπαντωνίου

Ποιο είναι το διπλό «χτύπημα» που ετοιμάζει το ΣΔΟΕ στον Γιάννο Παπαντωνίου σύντομα; Τι πονοκεφαλιάζει τον Γιάννο Παπαντωνίου;

Δύο πορίσματα του ΣΔΟΕ, «πονοκεφαλιάζουν» το ζεύγος Παπαντωνίου, καθώς το ένα αφορά την σύζυγο του άλλοτε «τσάρου» της οικονομίας, Σταυρούλα Κουράκου και το άλλο τον ίδιο.

Όσον αφορά τη σύζυγό του Σταυρούλα Κουράκου, το πόρισμα των ερευνών τού ΣΔΟΕ για το αποτέλεσμα των ελέγχων στους τραπεζικούς λογαριασμούς του ζεύγους διαβιβάστηκε στον οικονομικό εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου για τα περαιτέρω.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real News», εντοπίστηκαν αδικαιολόγητες καταθέσεις της συζύγου, συνολικού ύψους 2,85 εκ. ευρώ. Από αυτά το 1,5 εκ. ευρώ άφορα την κατάθεση της Σταυρούλας Κουράκου στην HSBC (αποκαλύφθηκε από τη λίστα Λαγκάρντ), ενώ τα υπόλοιπα 1,35 εκ. ευρώ εντοπίστηκαν σε λογαριασμούς που διατηρούσε σε ελληνικές τράπεζες και σύμφωνα με το ΣΔΟΕ δεν δικαιολογούνται από τα εισοδήματά της.

Όμως, εντός της ερχόμενης εβδομάδας, όπως αναφέρει η ίδια εφημερίδα, αναμένεται να φθάσει στον εισαγγελέα Διαφθοράς και ένα άλλο πόρισμα που αφορά αποκλειστικά τον ίδιο τον Γιάννο Παπαντωνίου, με αιχμή τα περιουσιακά του στοιχεία και συγκεκριμένη σύμβαση, ανεξάρτητα από τις έξι υποθέσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων που ερευνά η Δικαιοσύνη.

Διαβάστε τα σημεία και τέρατα σχετικά με τον Γιάννο Παπαντωνίου και τα υποβρύχια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.