Ποιος διάσημος χρησιμοποιεί χαρτονομίσματα αντί για χαρτί υγείας

Σάλος από την προκλητική φωτογραφία. Ποιος είναι ο διάσημος που χρησιμοποιεί χαρτονομίσματα αντί για χαρτί υγείας;

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε στη συντηρητική Αγγλία με την προκλητική φωτογραφία του ποδοσφαιριστή της Γουέστ Προμ, Λίαμ Ρίντζγουελ, τώρα ο πρώην άσος του NBA Gilbert Arenas, τράβηξε μια φωτογραφία, στην οποία δείχνει ότι αντί για χαρτί υγείας χρησιμοποιεί χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων.

Στην περυσινή σεζόν ο τρεις φορές All-Star Gilbert Arenas δεν έπαιξε ούτε σε ένα παιχνίδι στο NBA , ωστόσο παραμένει ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του πρωταθλήματος χάρη στο εξαετές συμβόλαιο που υπέγραψε με τους Washington Wizards που θα του αποφέρει συνολικά 111 εκατ. δολάρια.

«Δεν χρειάζομαι τα χρήματα του NBA. Εχω αρκετά», δήλωσε πρόσφατα ο 31 ετών σούτινγκ γκαρντ Gilbert Arenas απαντώντας στην ερώτηση αν θα προσπαθήσει να επιστρέψει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Και ο Gilbert Arenas προσπάθησε να γίνει πιο πειστικός ανεβάζοντας την επίμαχη φωτογραφία στο Instagram συνοδευόμενη από το εξής σχόλιο:

«Τα χρήματα δεν αλλάζουν τον άνθρωπο…η έλλειψη χρημάτων τον αλλάζει…ποτέ δεν θα δεις έναν πλούσιο να ληστεύει μία τράπεζα…ενώ εσείς μισείτε τη ζωή μου εγώ σκουπίζω τον κ… μου με αυτά τα χρήματα».

Διαβάστε πόσα εκατομ. ευρώ ήταν η πρόταση για τον Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.