Πώς η Στικούδη άναψε φωτιές στη Δούκισσα Νομικού

Πώς η Κατερίνα Στικούδη άναψε φωτιές στη Δούκισσα Νομικού; Διαβάστε τα καρφώματα για τον Χρήστο Χολίδη στην Δούκισσα Νομικού.

Η κοκκινομάλλα πλέον, Κατερίνα Στικούδη ήταν «όλο τρέλα» χθες βράδυ. Εμφανίσθηκε με εντυπωσιακή ολόσωμη, λευκή φόρμα και μίλησε για τη συμμετοχή της στο DANCING WITH THE STARS για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια αλλά και για την προσωπική της ζωή. «Είμαι πολύ τυχερή!» δήλωσε.

Με τα άκρως κολακευτικά σχόλια του Θέμου: «Είσαι το απόλυτο κόκκινο» και του Βαγγέλη Περρή, που την αποκάλεσε: «Κόκκινη θεά» η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για την αλλαγή στα μαλλιά της : «Ένιωθα περίεργα στην αρχή, τώρα το συνήθισα και μου αρέσει πολύ»

Όσο για το DANCING WITH THE STARS, φαίνεται ότι έχει μπει για τα καλά στη ζωή της και της αρέσει πολύ αφού όπως δήλωσε ετοιμάζει νέα πράγματα που θα είναι σχετικά με το χορό. Άλλωστε η τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους εμφανίσεις, αφού σχεδόν όλα τα video clips της είναι μουσικοχορευτικά.

«Το πρωί μπαλαρίνα και το βράδυ hip hopper» είπε η Κατερίνα Στικούδη και αναφέρθηκε στη φετινή της συνεργασία με τον Χρήστο Χολίδη, τον Πάνο Καλλίδη και τη Χρύσπα στο Vox. Η Δούκισσα Νομικού, τότε ρώτησε, αν πηγαίνει καλά το νυχτερινό κέντρο σε προσέλευση κόσμου με τον Θέμο Αναστασιάδη να σχολιάζει: «Νοιάστηκες; Τώρα σε έπιασε το ενδιαφέρον το ξαφνικό για το τι κάνει η Χρύσπα στη ζωή της; Και τη Δούκισσα να απαντάει ότι νοιάζεται για τη Χρύσπα γιατί είναι και στο DWTS. Τα υπονοούμενα για τη Δούκισσα και τον πρώην της, Χρήστο Χολίδη έπεφταν βροχή!

Από τη μία ο Θέμος να πετάει τις μπηχτές του «Τι σου είναι η γυναίκα όμως… Εκεί που στα δίνει όλα, ξαφνικά σε ξεγράφει» και την Κατερίνα Στικούδη να του απαντά: «Άμα δεν φέρεσαι σωστά…» και από την άλλη τη Δούκισσα Νομικού να συμπληρώνει: «Πρέπει να ξέρετε ακριβώς κάθε στιγμή πώς θα συμπεριφερθείτε. Δεν υπάρχουν οδηγίες, κάθε στιγμή είναι διαφορετική». Λέτε όλα αυτά να πηγαίνουν για τον Χολίδη;

Διαβάστε ποια θα είναι η νικήτρια του Dancing with the Stars 4.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.