Ποιες οι εξελίξεις στην υπόθεση της Μαντλίν: ποιοι την απήγαγαν

Ποιες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της μικρής Μάντλιν; Ποιους αναζητά η αστυνομία σχετικά με την υπόθεση της μικρής Μάντλιν;

Σε συμμορία παιδόφιλων στρέφει τις έρευνές της η πορτογαλική αστυνομία όσον αφορά την εξαφάνιση της μικρής Μάντλιν ΜακΚαν.

Οι πορτογαλικές αρχές, αναζητούν συμμορία πέντε ατόμων η οποία εκτιμάται ότι απήγαγε τη μικρή Μάντλιν από το τουριστικό θέρετρο Πράι Ντα Λουζ το 2007.

Μόλις πριν από δύο εικοσιτετράωρα, η Πορτογαλία αποφάσισε να ανοίξει ξανά το φάκελο για τη μικρή Μάντλιν, πέντε χρόνια αφότου αποφάσισε να βάλει στο αρχείο την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, οι απαγωγείς είναι ξένοι. Καμία άλλη πληροφορία δεν έχει διαρρεύσει.

Οι έρευνες για τη μικρή Μάντλιν θα γίνουν συντονισμένα από τις πορτογαλικές αρχές και τη Σκότλαντ Γιαρντ. Αυτή τη φορά οι αρχές έχουν αποφασίσει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα νέα στοιχεία και να κινηθούν κάτω από άκρα μυστικότητα.

Η πορτογαλική νομοθεσία επιτρέπει να ανοίξει ξανά παλαιότερη υπόθεση μόνο εφόσον υπάρχουν ισχυρές αποδείξεις που να οδηγούν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Δείτε ποια είναι η νέα τροπή στο θρίλερ της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.