Ουρανία Μιχαλολιάκου: γιατί οι Χρυσαυγίτες της γύρισαν την πλάτη

Γιατί οι Χρυσαυγίτες γύρισαν την πλάτη στην Ουρανία Μιχαλολιάκου; Διαβάστε τι συνέβη στην παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η χθεσινή αρχηγική εμφάνιση της θυγατέρας του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου Ουρανία, με αποτέλεσμα ελάχιστοι Χρυσαυγίτες να κατέβουν στις παρελάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η Αστυνομία δεν χρειάστηκε να παρέμβει για να τους διαλύσει ή έστω να τους θέσει στο περιθώριο αφού δεν συγκεντρώθηκαν παραπάνω από 200 στις δύο κύριες παρελάσεις. Ως εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται η Ουρανία το έκανε το θαύμα της.

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής έξω από τα γραφεία του κόμματος στο Σταθμό Λαρίσης είπε «Θα ξεκινήσω λέγοντάς σας ότι είμαι πολύ συγκινημένη που πρέπει να διαβάσω αυτό το μήνυμα γιατί εκτός από αρχηγός της Χρυσής Αυγής, αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να αρνηθώ ότι είμαι και μία κόρη που στερείται παράνομα τον πατέρα της».

Αυτές οι δηλώσεις της Ουρανίας Μιχαλολιάκου και το ότι αυτοανακηρύχθηκε αρχηγός της Χρυσής Αυγής φαίνεται να εκνεύρισαν τους Χρυσαυγίτες.

Η εκ συντακτικής παραδρομής αυτοαναγόρευση της Ουρανίας Μιχαλολιάκου ήρθε λίγα λεπτά μετά από τα συνθήματα των οπαδών της Χρυσής Αυγής που υποδέχθηκαν τον, επίσης ομιλητή στη συγκέντρωση, Ηλία Κασιδιάρη φωνάζοντας «Νάτος – Νάτος ο Δήμαρχος

Διαβάστε πώς η Ουρανία Μιχαλολιάκου διχάζει τη Χρυσή Αυγή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.