Τι αλλάζει δραστικά φέτος στους Ράδιο Αρβύλα. Τι προβληματίζει τον Κανάκη

Τι αλλάζει φέτος στους Ράδιο Αρβύλα; Πώς η κρίση επηρέασε την πιο αστεία παρέα της τηλεόρασης;

Δεν είναι «Ράδιο αρβύλα», αλλά ο Αντώνης Κανάκης το πήρε απόφαση. Η σατιρική εκπομπή του ΑΝΤ1 Ράδιο Αρβύλα από αυτή την τηλεοπτική σεζόν θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα από τις 23.15 το βράδυ μέχρι τις 00.15 μετά τα μεσάνυχτα.

Το «Ράδιο Αρβύλα» θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, με μία εβδομάδα καθυστέρηση από τις περισσότερες παραγωγές του σταθμού.

Πώς φτάσαμε όμως στο σημείο μια εκπομπή που αποτελεί την ταυτότητα του σταθμού και έχει τεράστια απήχηση στο νεανικό κοινό να προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα; Από τις τρεις μέρες προβολής πέσαμε πέρυσι στις δύο και φέτος στη μία; Υπάρχει κάποιο μυστήριο, απογοήτευση, παράπονο ή κάποια απαίτηση από την πλευρά του παρουσιαστή;

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι του Αμαρουσίου φαίνεται ότι αποδέχθηκε το αίτημα του Αντώνη Κανάκη να μειωθούν οι ημέρες εκπομπής του «Ράδιο Αρβύλα», καθώς η συγκέντρωση του καλύτερου χιουμοριστικού οπτικοακουστικού υλικού απαιτούσε μεγάλη προεργασία.

Και αυτό ήταν πάρα πολύ κουραστικό για τους συντελεστές της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα που δούλευαν όλη την εβδομάδα σε τρελό ρυθμό. Αυτό φαίνεται μέχρι στιγμής να είναι η επίσημη αιτιολογία για τη συρρίκνωση των ημερών μετάδοσης της εκπομπής, την οποία λατρεύουν οι τηλεθεατές και η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν ξέρει πώς θα εξηγήσουν ή θα σχολιάσουν τον περιορισμό της.

Από την πλευρά της βασικής ομάδας των συντελεστών του «Ράδιο Αρβύλα» δεν υπάρχει καμία δήλωση και αυτό προκαλεί εύλογα ερωτήματα για το αν όντως είναι και ο πραγματικός λόγος για τον οποίο αποφασίστηκε η μείωση των επεισοδίων της ή μήπως ο Αντώνης Κανάκης ένιωσε παραγκωνισμένος από όλη αυτήν την επέλαση τηλεοπτικών σταρ που κατέκλυσαν τη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 σε καθημερινή βάση. Εκτός κι αν πράγματι είχαν κουραστεί και αυτή η χρονιά είναι γι’ αυτούς η τελευταία του «Ράδιο αρβύλα» και η απαρχή για τη δημιουργία μιας νέας εκπομπής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σχέση του διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννη Λάτσιου με τον Αντώνη Κανάκη δεν είναι μόνο επαγγελματική αλλά κυρίως φιλική όπως μας τονίζουν άνθρωποι του καναλιού. Κι αν υπήρχε κάποιο «θέμα» πέραν της κούρασης, σίγουρα ο Γιάννης Λάτσιος θα έβαζε σε προτεραιότητα την εκπομπή «Ραδιο αρβύλα», την οποία στήριξε με νύχια και με δόντια, με τα παιδιά από τη Θεσσαλονίκη να την απογειώνουν.

Δείτε για ποιον έγραψε τραγούδι ο Αντώνης Κανάκης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.