Η δολοφονία μελών Χρυσής Αυγής από μπροστινή κάμερα. Ανατριχιαστικό video

Δείτε το δεύτερο βίντεο που είδε τη δημοσιότητα τη στιγμή δολοφονίας των μελών της Χρυσής Αυγής από απόσταση αναπνοής.

Το δεύτερο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Zougla.gr έχει ληφθεί από κάμερα που βρίσκεται σε πολύ χαμηλότερο σημείο και καταγράφει καθαρά τη στιγμή της δολοφονίας των μελών Χρυσής Αυγής, Μάνου Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη.

Οι δράστες της δολοφονίας διακρίνονται να αιφνιδιάζουν τα μέλη της Χρυσής Αυγής πυροβολώντας εν ψυχρώ από εξαιρετικά κοντινή απόσταση.

Συγκεκριμένα, φαίνεται η ομάδα των νεαρών που είναι συγκεντρωμένη στη γωνία απέναντι από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Περίπου στο 0:24´ πέφτουν οι πρώτοι πυροβολισμοί. Ο εκτελεστής της δολοφονίας κατά των μελών της Χρυσής Αυγής ρίχνει από μακριά. Η ομάδα των νεαρών ξαφνιάζεται και όλοι γυρνούν προς το μέρος του εκτελεστή.

Οι πρώτοι δύο πυροβολισμοί πέφτουν εναντίον σε μέλος της Χρυσής Αυγής που τρέχει αριστερά για να γλιτώσει. Είναι ο τέταρτος της παρέας που γλίτωσε τη δολοφονία από θαύμα, αφού οι σφαίρες πέρασαν ξυστά δίπλα του. Στη συνέχεια έτρεξε στα γραφεία της ΧΑ να κρυφτεί.

Ο εκτελεστής της δολοφονίας κατά των μελών της Χρυσής Αυγής συνεχίζει να πυροβολεί. Ο πρώτος που δέχεται σφαίρα είναι ο Αλέξανδρος Γέροντας ο οποίος ωστόσο καταφέρνει να τρέξει και να κρυφτεί πιο πίσω. Στη συνέχεια ο άνδρας με το λευκό τζόκεϊ πυροβολεί τρεις φορές τον Γιώργιο Φουντούλη στο στήθος ο οποίος και πέφτει στο οδόστρωμα.

Ο Μανώλης Καπελώνης που βρίσκεται δίπλα ακριβώς στον Φουντούλη, προφανώς έχει αιφνιδιαστεί πλήρως και έχει παγώσει. Μένει ακίνητος. Ο εκτελεστής της αποτρόπαιας αυτής δολοφονίας τον πυροβολεί σχεδόν εξ’ επαφής στο κεφάλι και στη συνέχεια ρίχνει τη χαριστική βολή στον ήδη πεσμένο στο έδαφος Γιώργο Φουντούλη.

Οταν ο εκτελεστής απομακρύνεται, ο Γέροντας επιστρέφει τραυματισμένος από το βάθος, περνάει μπροστά από τους νεκρούς για να σωριαστεί εξουθενωμένος στο απέναντι πεζοδρόμιο. Σημειώνεται ότι η ΕΛ.ΑΣ. διευκρινίζει ότι το βίντεο από τη διπλή δολοφονία κατά των μελών της Χρυσής Αυγής που αναρτήθηκε στη Zougla δεν δόθηκε στον ιστότοπο από την αστυνομία.

Δείτε το δεύτερο αποτρόπαιο βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας των μελών της Χρυσής Αυγής:

Δείτε το πρώτο βίντεο της δολοφονίας μελών Χρυσής Αυγής που την καταγράφει καρέ-καρέ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.