Δούκισσα Νομικού: τι απαντά για τον χωρισμό και το… τρίτο πρόσωπο

Τι απάντησε η Δούκισσα Νομικού για τον χωρισμό της με τον Χρήστο Χολίδη; Υπήρξε ή όχι τελικά τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους;

Το ότι ο χωρισμός της από τον Χρήστο Χολίδη ήταν επώδυνος, παραδέχεται η Δούκισσα Νομικού, σχολιάζοντας παράλληλα τις φήμες για την ύπαρξη τρίτου προσώπου στη σχέση τους, αλλά και απαντώντας αν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

«Κάθε χωρισμός είναι δύσκολος και κάθε άνθρωπος έχει τον τρόπο του να τον ξεπερνάει. Εγώ ήθελα να κάνω παρέα με τους φίλους μου και ταυτόχρονα έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά… Εννοείται ότι έκλαψα, όχι όμως μπροστά σε άλλους. Συνήθως, όταν δεν είμαι καλά ψυχολογικά, πηγαίνω μια βόλτα στην παραλία κοντά στο σπίτι μου. Η θάλασσα είναι ο καλύτερος ψυχαναλυτής μου. Με ηρεμεί, με γαληνεύει, μου δίνει δύναμη. Ακόμα και όταν είναι φουρτουνιασμένη και σκάει με δύναμη πάνω στα βράχια, με διευκολύνει να βάλω σε μια σειρά τις σκέψεις μου», λέει η Δούκισσα Νομικού.

Σε ερώτηση για το τι κρατάει από την σχέση της με τον τραγουδιστή, η Δούκισσα Νομικού αναφέρει: «μόνο όμορφα πράγματα έχω να θυμάμαι από αυτή τη σχέση. Όταν κάτι τελειώνει, είτε σε ερωτική είτε σε επαγγελματική ή φιλική σχέση, πατάω delete και διαγράφω όλα τα αρνητικά. Θέλω όταν κοιτάω πίσω να έχω μόνο γλυκά συναισθήματα. Και δεν το λέω απλά για να το πω. Είμαι έτσι ως άνθρωπος. Είμαι αισιόδοξη και πιστεύω πως όλα στη ζωή μας γίνονται για κάποιο λόγο». «Δεν τέθηκε ποτέ θέμα τρίτου προσώπου», δηλώνει νέτα – σκέτα η σέξι ξανθιά όταν την ρωτούν για τις σχετικές φήμες, ενώ προσθέτει πως σε έναν χωρισμό φταίνε και οι δύο.

Τέλος, η Δούκισσα Νομικού τονίζει πως δεν είναι έτοιμη για μία νέα σχέση και, για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Χρήστο, απαντά: «συνήθως, όταν τελειώνει κάτι, καλό είναι να μένει εκεί. Δεν θέλω να είμαι απόλυτη, αλλά δεν τα πάω καλά με τα πισωγυρίσματα. Θέλω όταν κλείνει ένας κύκλος, να κλείνει, για να μπορεί να ανοίξει ο επόμενος».

Διαβάστε πώς η Στικούδη άναψε φωτιές στη Δούκισσα Νομικού.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.