Γιάννης Τσιμιτσέλης – Βάσω Λασκαράκη: έγιναν γονείς

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, αφού κρατούν πια στα χέρια τους την κορούλα τους.

Οι δύο ηθοποιοί έγιναν γονείς το πρωί της Κυριακής όταν η Βάσω Λασκαράκη έφερε στον κόσμο, τον καρπό του έρωτά τους, την κόρη τους. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έγινε μπαμπάς και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο κορίτσαρός τους γεννήθηκε τροφαντούλης, αφού ξεπερνά τα 4 κιλά με το Γιάννη Τσιμιτσέλη να μην κρατιέται από χαρά και να συνειδητοποιεί τι έχει να τραβήξει ως πατέρας. Αν μάλιστα πάρει τα γονίδια της μαμάς, τότε ο ηθοποιός την «έβαψε» για τα καλά.

Την χαρμόσυνη είδηση έσπευσε να μοιραστεί διαδικτυακά με τους φίλους του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, το πρωί της Κυριακής, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μόλις κράτησα στα χέρια μου τον πιο δύσκολο και όμορφο ρόλο της ζωής μου και αρκετά βαρύ, 4070 γραμμάρια’. Ο νέος ρόλος της ζώης του, ο ρόλος του μπαμπά, φαίνεται ότι τον έχει γεμίσει από τώρα με πληρότητα και ευτυχία!

giannis-tsimitselis-vaso-laskaraki 2

Η Βάσω Λασκαράκη, και εκείνη, στο ρόλο της μητέρας για πρώτη φορά στην ζωή της, είναι έτοιμη να ζήσει με τον σύντροφό της, την χαρά του γονέα. Οι ευτυχισμένοι γονείς έχουν ήδη κατακλυστεί από τις ευχές των φίλων τους.

Ο μπαμπάς έγραψε στον προσωπικό του λογαρισμό στο Twitter:

Διαβάστε για τις δύσκολες ώρες του Γιώργου Λιανού με το μωρό του στο νοσοκομείο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.