Οδύνη και σπαραγμός στην κηδεία του Γιώργου Φουντούλη: το τελευταίο αντίο

Οδύνη και σπαραγμός στην κηδεία του Γιώργου Φουντούλη. Τι δήλωσαν οι γονείς του άτυχου νέου που χάθηκε άδικα;

Μέσα σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Γιώργος Φουντούλης.

Συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Ηράκλειο να πουν το τελευταίο αντίο στον 27χρονο Γιώργο Φουντούλη που έπεσε νεκρός το βράδυ της Παρασκευής από τα πυρά των δραστών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη λήξη της νεκρώσιμου ακολουθίας ο ιερέας ανέφερε «ο Θεος να αναπαύσει την ψυχή αυτού του παιδιού και να μην επιτρέψει άλλον τέτοιο άδικο θάνατο».

Η οικογένεια του Γιώργου Φουντούλη κάλεσε όλους τους φίλους να παρευρεθούν στην κηδεία, κατέστησε ωστόσο σαφές ότι δεν επιθυμεί την παρουσία πολιτικών.

Σε μήνυμα, που ανήρτησαν τα μέλη της οικογένειας Φουντούλη σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνουν:

«Την Δευτέρα 4-11-2013 θα αποχαιρετήσουμε τον αγαπημένο μας Γιώργο Φουντούλη από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Ηράκλειο στις 3 μμ. Η οικογένεια θέλει να παρευρεθούν όλοι οι φίλοι του Όχι σαν χρυσαυγίτες αλλά σαν φίλοι που θέλουν να τιμήσουν τον φίλο τους. Δεν θέλουμε αίμα. Το παιδί μας πότισε την άσφαλτο με το αίμα του ούτε τιμή. Γνωρίζουμε την ακεραιότητα και την εντιμότητα του παιδιού μας. …Η Οικογένεια δεν επιθυμεί να παρευρεθεί κανένας πολιτικός από κανένα κόμμα. Η οικογένεια δεν επιθυμεί στεφάνια και λουλούδια και αντί για αυτό στην είσοδο του Ναού θα υπάρχει ένα κουτί που μπορεί όποιος θέλει αυτά τα χρήματα που θα έδινε για λουλούδια ή στεφάνι να τα δώσει για την ενίσχυση του Σικιαρίδειου Ιδρύματος στο οποίο φοιτά η Ειρήνη, η λατρεμένη αδελφή του Γιώργου».

Το πρωί με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτισαν φίλοι και συγγενείς στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου στην Λούτσα τον 22χρονο, Μανώλη Καπελώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της πομπής προς το κοιμητήριο της περιοχής ήταν διακριτική η παρουσία της ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε τι έγινε στην κηδεία του Μανώλη Καπελώνη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.