Μυστική συνάντηση Καραμανλή – Ντόρας: τι είπαν για Σαμαρά

Τι είπαν στη μυστική τους συνάντηση ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και η Ντόρα Μπακογιάννη; Τι είπαν για τον Σαμαρά;

Τον Κώστα Καραμανλή επισκέφτηκε στο γραφείο του στην Παναγή Κυριακού, πριν λίγες μέρες, η Ντόρα Μπακογιάννη.

Την συνάντηση την ζήτησε η πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη προκειμένου να ζητήσει μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή τις τρέχοντες πολιτικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Καραμανλής πιστός στην παραταξιακή του συνείδηση τονίσε ότι μοναδική λύση για τη χώρα είναι ο Αντώνης Σαμαράς.

Επίσης επεσήμανε ότι πρέπει την περίοδο αυτή να διασφαλιστεί η πολιτική σταθερότητα της χώρας διαψεύδοντας έτσι τα σενάρια που τον ήθελα να είναι δυσαρεστημένος και κρατά αποστάσεις από την κυβερνητική πολιτική.

H συνάντηση κράτησε πολύ περισσότερο του αναμενομένου, το κλίμα ήταν ιδιαιτέρως καλό και υπήρξε ταύτιση απόψεων. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι το μπαράζ συνεντεύξεων που εξαπέλυσε η κ. Μπακογιάννη την εβδομάδα με κεντρικό θέμα την επιστροφή της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση, ώστε να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο η κυβενρητική πλειοψηφία αποτελεί αποτέλεσμα των ανησυχίων του Κώστα Καραμανλή για την πολιτκή σταθερότητα της χώρας.

Δείτε τι αναφέρει το τελεσίγραφο που έστειλε ο Κώστας Καραμανλής στον Σαμαρά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.