Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός: «Έβγαζα πάνω από 20.000€ το μήνα»

Ποιος πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός δηλώνει: «Έβγαζα πάνω από 20.000 ευρώ τον μήνα»; Πώς τα καταφέρνει αυτήν την εποχή;

Αποκαλυπτικός όσο ποτέ, μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ» για τα χρήματα που έχει κερδίσει, την κλοπή της πιστωτικής του κάρτας από συνάδελφό του, αλλά και την… ιδιαίτερη σχέση που έχει με το θέμα της ερωτικής πράξης. Ο λόγος για τον Μέμο Μπεγνή ο οποίος είπε χαρακτηριστικά:

«Υπήρχαν εποχές που έβγαζα πάνω από 20.000 ευρώ το μήνα. Ήταν πάρα πολλά λεφτά. Είναι σοκ. Εκπλήρωσα το όνειρό μου να πάω στην Αμερική, γύρισα την Ευρώπη, έκανα δώρα σε δικούς μου ανθρώπους, στον εαυτό μου, έφτιαξα το σπίτι μου. Δεν θα έλεγα ότι ήταν υπερβολικά όλα αυτά όμως» είπε ο Μέμος Μπεγνής.

Σήμερα έχεις χρέη;
«Βεβαίως και έχω. Είμαι τυχερός, γιατί έχω ανοίξει ένα Everest και έχω ένα αποκούμπι».

memos-mpegnis-2 2

Σου έχουν κλέψει χρήματα;
«Ναι, μου έκλεψαν χρήματα μέσω της πιστωτικής μου κάρτας. Ο δράστης δυστυχώς είναι συνάδελφος, ο οποίος είναι σεσημασμένος και πολύ επικίνδυνος. Σε ανύποπτο χρόνο, όταν έλειπα από το καμαρίνι, έβγαλε το πορτοφόλι μου, φωτογράφισε την πιστωτική μου και έκανε αγορές μέσω Internet. Διαπίστωσα ότι με έκλεβε επί ένα χρόνο».

Έχεις υπάρξει υπερσεξoυαλικός;
«Ποτέ. Δεν είμαι του “αθλήματος”. Το βαριέμαι πάρα πολύ. Δεν έχω αφλογιστία, αλλά –μην τρελαθούμε κιόλας– δεν νομίζω ότι το σεξ θα έπρεπε να έχει στη ζωή μας τη θέση που του έχουν επιβάλει».

Διαβάστε πόσα θα τσεπώσει η Mενεγάκη για ν’ ανάψει τα φωτάκια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.