Ελένη Μενεγάκη: η αποκάλυψη που έκανε στον αέρα της εκπομπής

Ποια είναι η αποκάλυψη που έκανε η πολύ γνωστή παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της; Γιατί φοβήθηκε για την υγεία της η Ελένη Μενεγάκη;

Η Ελένη Μενεγάκη παραδέχτηκε στην εκπομπή της μιλώντας σοβαρά. Η Ελένη Μενεγάκη, όπως η ίδια δήλωσε, έφτασε στο σημείο να πάει και σε ιδιωτικό νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις, αφού φοβήθηκε για την υγεία της.

«Θέλω να κάνω μια μετάβαση και λίγο να ξαναπιάσουν οι ρυθμοί μου, γιατί έχω ταχυπαλμία! Άμα μιλάω πολύ και πολύ δυνατά, πραγματικά με πιάνει ταχυπαλμία!», είπε on air η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό και δεν την αφήνει να ηρεμήσει. Οι ταχυπαλμίες είναι ένα σύμπτωμα στο οποίο συνήθως δεν δίνεται ιδιαίτερη σημασία.

Βασικός λόγος εμφάνισής τους είναι το έντονο στρες και το άγχος, πράγματα που έχει αρκετά η Ελένη Μενεγάκη ειδικά τον τελευταίο καιρό τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα προσωπικά της.

Φέτος η Ελένη Μενεγάκη θέλει να διατηρήσει τη θέση της έπειτα από την ανανέωση του συμβολαίου της αλλά και τις μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι στην τηλεόραση και συζητήθηκαν πολύ. Μέχρι στιγμής κατέχει την πρωτιά στη ζώνη της με χαρακτηριστική ευκολία, αλλά δεν είναι όσο ικανοποιημένη θα ήθελε από τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της, γεγονός που την έχει στρεσάρει πολύ.

Η Ελένη Μενεγάκη πιθανότατα να έχει επηρεαστεί ψυχολογικά από τον «πόλεμό» της με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο βρίσκονται στα δικαστήρια για το μοίρασμα της κοινής τους περιουσίας. Η δημοσιότητα και κυρίως η έκταση που έχει πάρει η συγκεκριμένη υπόθεση την έχει ενοχλήσει αρκετά και θέλει να δοθεί ένα αίσιο τέλος.

Δείτε γιατί η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος αποφάσισαν να υπογράψουν σύμφωνα συμβίωσης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.