Ναταλία Γερμανού: “Γιατί έφυγα από τον Αlpha”

Γιατί η Ναταλία Γερμανού έφυγε από τον Alpha; Διαβάστε τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια και τι είπε για τη σχέση της με την Σπυροπούλου.

Τον λόγο για τον οποίο έφυγε από τον Alpha αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού, απαντώντας παράλληλα σε όσους την κατηγόρησαν επειδή είχε καλεσμένο τον σύντροφό της στην πρεμιέρα της εκπομπής της στον ΑΝΤ1.

«Στην έξοδο από του Alpha οδηγήθηκα επειδή είχα μία υπέροχη πρόταση από τον ΑΝΤ1, στην οποία θα ήμουν εντελώς χαζή για να πω “όχι”. Έτσι, φιλικά και αναίμακτα, οδηγηθήκαμε στο συναινετικό διαζύγιο με τον Alpha», λέει η παρουσιάστρια.

Αναφερόμενη στην περασμένη σεζόν και όσα γράφτηκαν για την σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Ναταλία επισημαίνει όλο νόημα: «ήταν μια χρονιά στην οποία έπρεπε να επιδείξω περισσότερη ψυχραιμία. Όμως, τίποτα στη ζωή δεν είναι αιώνια χαλαρό και ξέγνοιαστο. Με την ψυχραιμία μου, όμως, επέδειξα και τον επαγγελματισμό μου. Ολοκλήρωσα μια χρονιά σωστά και ήσυχα και στη συνέχεια θεώρησα πως αυτός ο κύκλος έπρεπε να κλείσει».

«Δεν πήρα ένα παιδί από το τυροπιτάδικο και το έβγαλα στην τηλεόραση, για να το κάνω γνωστό με το ζόρι επειδή είμαστε μαζί! Ο Μάνος έχει τη δική του πορεία στο χώρο, συμμετείχε σε σούπερ επιτυχημένες δουλειές από τις οποίες τον έμαθε όλη η Ελλάδα, οπότε τι ποιό φυσιολογικό από το να είναι καλεσμένος σε μία εκπομπή;», απαντά η παρουσιάστρια όταν την ρωτούν για την παρουσία του συντρόφου της στην πρεμιέρα της νέας της εκπομπής.

Μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού τονίζει πως καλεσμένος δεν ήταν ο Μάνος αλλά όλοι οι πρωταγωνιστές της παράστασης «Άνδρες Έτοιμοι Για Όλα» και αποκαλύπτει πως υπήρξαν πειράγματα του Κώστα Κόκλα και του Κώστα Ευριπιώτη για την σχέση τους που «κόπηκαν» στο μοντάζ γιατί η ίδια δεν ήθελε να πουλήσεις προς τα έξω την σχέση της.

Δείτε τον σύντροφο της Ναταλίας Γερμανού, Μάνο Ιωάννου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.