Μάνος Ιωάννου: ποιο το νέο 25χρονο “τεκνό” της Ναταλίας Γερμανού [φωτο]

Αυτή η γυναίκα είναι απίστευτη. Ποιος ο 25χρονος Μάνος Ιωάννου, νέος σύντροφος της 40+χρονης Ναταλίας Γερμανού;

Είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων ημερών. Ο λόγος για τον Μάνο Ιωάννου, τον ταλαντούχο ηθοποιό που πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Άντρες έτοιμοι για όλα” και έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των media μετά τη σχέση του με την Ναταλία Γερμανού.

Ο Μάνος Ιωάννου είναι ηθοποιός που ξεκίνησε την καριέρα του αμέσως μόλις τελείωσε τη σχολή υποκριτικής, δουλεύοντας σε παράσταση των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα. Κατόπιν, σύμφωνα με το βιογραφικό του, πήγε στο Θεσσαλικό θέατρο, ενώ μετά ακολούθησαν επιτυχημένες συνεργασίες σε θέατρο και πρόσφατα στην τηλεόραση στους Βασιλιάδες και τα Κλεμμένα Όνειρα.

Όσον αφορά στα προσωπικά του, ο Μάνος Ιωάννου υπήρξε ζευγάρι με την ηθοποιό Βίκυ Κάβουρα και έπειτα με το μοντέλο Άρτεμις Αστεριάδη. Από τον Αύγουστο του 2013, διατηρεί σχέση με τη Ναταλία Γερμανού που τον περνά περίπου 20 χρόνια!

Το νέο “καυτό” ζευγάρι της πόλης είναι λοιπόν η Ναταλία Γερμανού και ο 25χρονος ηθοποιός Μάνος Ιωάννου. Η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός έφτασαν μέχρι την άκρη της Ελλάδας, καθώς φέρονται να είχαν μυστικό ραντεβού στην Αλεξανδρούπολη, όπου βρέθηκε ο 25χρονος με τον θίασο!

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Like, ο Μάνος Ιωάννου παραδέχτηκε πως είναι πολύ ερωτευμένος και ανέφερε χαρακτηριστικά: “Είμαι πολύ ερωτευμένος και είμαι μια χαρά… Αυτή την περίοδο είμαι ερωτευμένος, είμαι σε μια σχέση, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να κρύβομαι. Άσε, από την άλλη, που μερικές φορές με το να είσαι δεσμευμένος γίνεσαι και πιο ποθητός. Προτιμώ να είμαι αυθόρμητος. Κάτι χάνεις, αλλά και κάτι κερδίζεις”.

Δείτε καυτές φωτογραφίες του Μάνου Ιωάννου:

Όσο για το αν σκέφτεται να κάνει οικογένεια και παιδιά, ο Μάνος Ιωάννου δήλωσε: “Σίγουρα θα ήθελα να κάνω παιδιά και μάλιστα πολύ σύντομα. Όσο για το παντρεμένος, δεν το έχω σκεφτεί. Άλλωστε δεν θεωρώ ότι πρέπει κάποιος να παντρευτεί για να κάνει παιδιά”.

Δείτε τι είπε η Ναταλία Γερμανού για τη διαφορά ηλικίας της με τον Μάνο Ιωάννου:

Δείτε βίντεο με την πρεμιέρα του Η Γερμανού ξανάρχεται με τον Μάνο Ιωάννου στο πλατό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.