Βλάσης Σταθοκωστόπουλος: τι απάντησε για τη σύλληψη του

Τι γράφει στο δελτίο τύπου ο όμιλος Βλάση Σταθοκωστόπουλου στο οποίο εξηγεί αναλυτικά τη σύλληψη του επιχειρηματία;

Δελτίο Τύπου για την σύλληψη του Βλάση Σταθοκωστόπουλου εξέδωσε ο Όμιλος Βλάση Σταθοκωστόπουλου, στο οποίο εξηγεί αναλυτικά τι συμβαίνει στις επιχειρήσεις του ομίλου.

Το Δελτίο Τύπου του ομίλου Βλάση Σταθοκωστόπουλου συγκεκριμένα αναφέρει:

«Αθήνα, 22 Νοεμβρίου 2013

Σχετικά με τα δημοσίευμά που αναρτήθηκαν , φέρουμε σε γνώση σας τα εξής:

Η συγκεκριμένη περίπτωση στην οποία αναφέρεστε δηλαδή η επανέκδοση αποδείξεων σε ένα από τα δεκάδες καταστήματα του ομίλου μας, τέθηκε υπόψη μας για πρώτη φορά σήμερα και ήδη την εξετάζουμε ώστε να διαπιστώσουμε αν οφείλεται σε τεχνικό λάθος ή σε ανθρώπινο παράγοντα.

Όπως γνωρίζετε ο Βλάσιος Σταθοκωστόπουλος είναι ιδιοκτήτης δεκάδων καταστημάτων εστίασης. Τα καταστήματα αυτά ελέγχονται συνεχώς από τις αρμόδιες φορολογικές αρχές και είναι η πρώτη φορά που διαπιστώνεται κάτι τέτοιο.

Η αποδιδόμενη φορολογική παράβαση – αν αποδειχθεί αληθινή – αφορά ΦΠΑ ποσού 18.000 περίπου ευρώ το οποίο και θα καταβληθεί άμεσα και δεν έχει καμία σχέση με περιπτώσεις φοροδιαφυγής εκατομμυρίων ευρώ που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Με δεδομένο ότι η υπόθεση του Βλάση Σταθοκωστόπουλου δεν έχει δικαστεί ακόμα και δεν υπάρχει δικαστική απόφαση ούτε καν έλεγχος της αρμόδιας εφορείας που να βεβαιώνει την αποδιδόμενη παράβαση, σας ζητούμε να σεβαστείτε το τεκμήριο αθωότητας και να απέχετε άμεσα από δημοσιεύματα και φωτογραφίες που προσβάλλουν βάναυσα την προσωπικότητα του κ. Σταθοκωστόπουλου.

Όμιλος Βλάση Σταθοκωστόπουλου».

Δείτε ποιο ήταν το ποσό μαμούθ που είχε 65χρονος γνωστός επιχειρηματίας που συνελήφθη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.