Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: ο μεγάλος αγώνας | live streaming

Δείτε τον αγώνα Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός live streaming. Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του σημαντικού αγώνα Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού;

Στις 17.20 ξεκίνησε η αποστολή του Ολυμπιακού από το Ρέντη συνοδευόμενη από 4 κλούβες της αστυνομίας και μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ. Γύρω στις 18.00 αναμένεται στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Έφυγε και από την Παιανία η αποστολή του Παναθηναϊκού συνοδεία μίας κλούβας, περιπολικών και μηχανών της αστυνομίας.

Η αστυνομία έκλεισε την μπουτίκ του Παναθηναϊκού (με κόσμο μέσα) στο γήπεδο της Λεωφόρου επειδή όπου να ναι φτάνει η αποστολή των ερυθρόλευκων. Ο κόσμος που ήταν μέσα και ψώνιζε άρχισε να παραπονιέται.

Τα μέτρα ασφαλείας περιλαμβάνουν και έλεγχο όλης της περιοχής με ελικόπτερο της αστυνομίας, το οποίο αυτή την ώρα πετάει πάνω από το γήπεδο

Στις 17.47 ο Ολυμπιακός φτάνει στο γήπεδο. Κατεβαίνουν οι ποδοσφαιριστές από το πούλμαν. Δεν υπάρχει κάποιο παρατράγουδο μέχρι τώρα.

Χωρίς πρόβλημα οδηγήθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια. Καρεμπέ, Καραπαπάς, Βρέντζος, Μώραλης και Θεοδωρίδης συνοδεύουν την αποστολή.

Δείτε τις φωτογραφίες από την αναχώρηση και την άφιξη των ομάδων Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και μέσα από το γήπεδο:

Δείτε τον αγώνα Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός σε live streaming, εδώ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.