Αντώνης Σαμαράς: οι 2 ανεκπλήρωτοι πόθοι και ο… Ολυμπιακός

Ποιοι οι… ανεκπλήρωτοι πόθοι του Αντώνη Σαμαρά; Ποια τα όνειρα που είχε από μικρός και γιατί δεν πραγματοποιήθηκαν;

Το farenews.gr α­πο­κα­λύ­πτει τους δυ­ο α­νεκ­πλή­ρω­τους πό­θους του Πρω­θυ­πουρ­γού Αν­τώ­νη Σα­μα­ρά.

Πολ­λοί εί­ναι οι φί­λοι του Αντώνη Σαμαρά, πε­ρισ­σό­τε­ροι ό­ταν έ­γι­νε αρ­χη­γός της Νέ­ας Δη­μο­κρα­τί­ας και αμέτρητοι ό­ταν έ­γι­νε Πρω­θυ­πουρ­γός.

Ό­μως ε­λά­χι­στοι ξέ­ρουν …πράγ­μα­τα για τον Αν­τώ­νη Σαμαρά.

Πολ­λοί ε­πί­σης νο­μί­ζουν πως προ­έρ­χε­ται α­πό πάμ­πλου­τη οι­κο­γέ­νεια, ε­πει­δή ε­κεί­να τα χρό­νια το να ή­ταν κά­ποι­ος για­τρός στον Ευ­αγ­γε­λι­σμό, ό­πως ο α­εί­μνη­στος πα­τέ­ρας του Κώ­στας δη­μι­ουρ­γού­σε μύ­θο οι­κο­νο­μι­κής ά­νε­σης.

Δεν εί­ναι ό­μως έ­τσι τα πράγματα.

Ε­πί­σης νο­μί­ζουν πως ε­πει­δή ή­ταν εγ­γο­νός της Πη­νε­λό­πης Δέλ­τα, αυ­το­μά­τως εί­χε και …χρή­μα με …ου­ρά. Αυτό σημαίνει πως δεν ή­ταν φυ­σι­κά ο φτω­χός της δε­κα­ε­τί­ας του ´50 και του ´60, αλ­λά δεν …φύ­σα­γε και τον…πα­ρά.

Ο Αντώνης Σαμαράς εί­χε ό­νει­ρα και ε­πι­θυ­μί­ες ό­πως ό­λοι οι νε­α­ροί της ε­πο­χής ε­κεί­νης. Ποι­α ό­μως ή­ταν τα ό­νει­ρα του νε­α­ρού Αν­τώ­νη;

Ό­νει­ρα που έ­μει­ναν α­νεκ­πλή­ρω­τα, εί­τε λό­γω σπου­δών εί­τε ε­πει­δή ή­ταν…ό­νει­ρα.

Το πρώ­το.

Να γί­νει ΝΤΡΑΜΕΡ. Μά­λι­στα εί­χε κα­τα­φέ­ρει να α­γο­ρά­σει …ντραμς, τα ο­ποί­α χά­ρι­σε ό­ταν
ε­νε­πλά­κη με την πο­λι­τι­κή. Τα χά­ρι­σε σε μου­σι­κή σκη­νή της Κα­λα­μά­τας. Έ­μει­νε έ­τσι α­νεκ­πλή­ρω­το το πρώ­το ό­νει­ρο-ε­πι­θυ­μί­α, έ­στω και αν με­ρι­κώς το… άγ­γι­ξε!

Αυ­τό ό­μως που ΔΕΝ μπό­ρε­σε να πλη­σιά­σει ού­τε να αγ­γί­ξει, το ο­ποί­ο ή­ταν ί­σως και πιο…ε­φι­κτό, ή­ταν το δεύ­τε­ρο. Ή­θε­λε να φο­ρέ­σει την …φα­νέ­λα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και να παί­ξει μπά­λα στην πρώ­τη ο­μά­δα. Ή­θε­λε να παί­ξει ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Διαβάστε τι ανέφερε το οργισμένο τηλεφώνημα Σαμαρά σε Λαγκάρντ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.