Eιρήνη Μερκούρη: τι απαντά για το αν έγινε μοναχή σε μοναστήρι

Τι απαντά η γνωστή τραγουδίστρια, Ειρήνη Μερκούρη για τα όσα ακούγονται ότι έγινε μοναχή σε μοναστήρι;

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν έντονα οι φήμες ότι η γνωστή τραγουδίστρια, Ειρήνη Μερκούρη εγκαταλείπει τα εγκόσμια και αναζητά μια καλύτερη και πιθανότατα πιο ήρεμη ζωή κοντά στο Θεό σαν μοναχή.

Λέγεται ότι τόσο η περιπέτεια της υγείας της Ειρήνης Μερκούρη πριν από δύο χρόνια όσο και διάφορες οικονομικές δυσκολίες την έκαναν να στρέψει το βλέμμα της προς τα πάνω για λίγη βοήθεια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα της Ειρήνης Μερκούρη συνδέεται με τα θεία και ότι έγινε μοναχή σε μοναστήρι. Η πρώην κυρία της πίστας με τα γατίσια μάτια που έκανε τους άντρες να παραμιλούν, έχει μιλήσει στο παρελθόν ανοιχτά για τη βαθιά πίστη της στο Θεό.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά, η Ειρήνη Μερκούρη έχει ήδη μπει σε μοναστήρι ως δόκιμη μοναχή. Άλλη πηγή αναφέρει ότι εθεάθη στη Μονή του Ταξιάρχη στη Μυτιλήνη, στην οποία κατατρέχει πολλές μέρες του μήνα αναζητώντας λίγη ψυχική ηρεμία. Η νεοκόρος της μονής εξήγησε ότι πρόκειται για ένα ναό από τον οποίο περνούν πολλοί και προσκυνούν και ότι η Μερκούρη βρέθηκε εκεί γιατί είναι φίλη του ψάλτη. Το τελευταίο διάστημα πάντως είχε εξαφανιστεί από φίλους και συνεργάτες, οι οποίοι την έψαχναν.

Η Ειρήνη Μερκούρη θα δώσει απαντήσεις και θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους βάζοντας τέλος στις φημολογίες ότι έγινε μοναχή σε μοναστήρι. Όλα αυτά θα συμβούν απόψε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, Όλα Τρέλα.

Διαβάστε γιατί γράφτηκε ότι η Ειρήνη Μερκούρη έγινε καλόγρια σε μοναστήρι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.