Γιάννα Αγγελοπούλου: με τι έμεινε έκπληκτη και ενοχλημένη

Mε ποιο πράγμα έμεινε έκπληκτη και ενοχλημένη η Γιάννα Αγγελοπούλου; Τι φέρεται να έκανε την η Γιάννα Αγγελοπούλου έξαλλη σύμφωνα με δημοσιεύματα;

Έκπληκτη και μάλλον ενοχλημένη από τα δημοσιεύματα που τη φέρουν να έχει πωλήσει το σκάφος «Sunrise» -που δεν της ανήκει καν!- στον Ινδό Ravi Ruiα, φέρεται η Γιάννα Αγγελοπούλου, που βλέπει να εμπλέκεται το όνομά της, σε απίθανες ιστορίες με τις οποίες ουδεμία σχέση έχει.

Το γραφείο της Γιάννας Αγγελοπούλου εξέδωσε ανακοίνωση το απόγευμα της Κυριακής, επισημαίνοντας ότι «με αφορμή το δημοσίευμα της Real News της περασμένης Κυριακής 8ης Δεκεμβρίου, που έφερε την κ. Αγγελοπούλου και τον σύζυγό της να έχουν πωλήσει το σκάφος “Sunrise” στον Ινδό κ. Ravi Ruiα, από το γραφείο της κυρίας Γιάννας Αγγελοπούλου εστάλη απαντητική επιστολή στην εφημερίδα, η οποία δεν φιλοξενήθηκε».

Το γραφείο έδωσε στη δημοσιότητα τη συγκεκριμένη επιστολή, που είχε εκδοθεί στις 11 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την οποία «ουδέποτε το σκάφος αυτό ανήκε στην Γιάννα Αγγελοπούλου και τον σύζυγό της. Συνεπώς και ουδέποτε υπήρξαν πωλητές του».

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνθρωποι που συνομιλούν με την Γιάννα Αγγελοπούλου κάνουν λόγο για «περίεργα δημοσιεύματα, που μοναδικό στόχο έχουν να την πλήξουν προσωπικά».

Δείτε τι αποκάλυψε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας η Γιάννα Αγγελοπούλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.