Κωνσταντίνα Σταυροπούλου: θρήνος στην Κυπαρισσία για την 23χρονη

Πότε έχασε τη μάχη με τη ζωή η 23χρονη φοιτήτρια Κωσταντίνα Σταυροπούλου που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στα Τέμπη;

Σε απέραντο πένθος βυθίστηκε από χθες το πρωί η Κυπαρισσία, όταν έφυγε από τη ζωή η 23χρονη φοιτήτρια που στο τροχαίο στα Τέμπη τραυματίστηκε σοβαρά η Κωνσταντίνα Σταυροπούλου.

Η άτυχη, επί πτυχίω, φοιτήτρια Βιολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνα Σταυροπούλου είχε τραυματιστεί σοβαρά στο φονικό τροχαίο που συνέβη το βράδυ της 25ης Νοεμβρίου στα Τέμπη, όταν Ι.Χ επιβατικό όχημα συγκρούστηκε με φορτηγό αυτοκίνητο και λεωφορείο του ΚΤΕΛ που κατευθυνόταν προς Θεσσαλονίκη και στο οποίο επέβαινε η νεαρή κοπέλα.

Από τη σύγκρουση, η άτυχη 23χρονη Κωνσταντίνα Σταυροπούλου υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Δυστυχώς, μετά από τρεις εβδομάδες νοσηλείας στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, χθες το πρωί η Κωνσταντίνα Σταυροπούλου ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι στην αιωνιότητα

Το τραγικό είναι ότι λίγες μόλις μέρες πριν από το τραγικό τροχαίο, στις 5 Νοεμβρίου, η Κωνσταντίνα Σταυροπούλου είχε γιορτάσει τα 23α γενέθλιά της.

Δείτε ποια τα θύματα από το τροχαίο ατύχημα στα Τέμπη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.