Κώστας Αϊβαλιώτης: σε ποιον ανήκουν τελικά οι πινακίδες

Σε θρίλερ τείνει να εξελιχθεί η υπόθεση με το αυτοκίνητο του Κώστα Αϊβαλιώτη που ήταν στη Βουλή και τις πινακίδες;

Παραλίγο να προέκυπτε και δεύτερος Λιάπης στη Βουλή με τον Κώστα Αϊβαλιώτη, αλλά όπως φαίνεται -ή, για να είμαστε ακριβείς, όπως διατείνονται οι ιθύνοντες του Κοινοβουλίου- η δεύτερη αυτή περίπτωση είναι διαφορετική από εκείνη του «γαλάζιου» πρώην υπουργού, ο οποίος, λόγω της γνωστής υπόθεσης, κατάφερε να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής των ημερών όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Καταγγελία

Σύμφωνα λοιπόν με τους ιθύνοντες της Βουλής, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μ. Χρυσοβελώνη είπε τη μισή αλήθεια όταν κατήγγειλε χθες ότι από τον Σεπτέμβριο του 2012 είχε στείλει επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, στην οποία υποστήριζε ότι πρώην βουλευτής «είχε παρκάρει μέσα στο πάρκινγκ του Κοινοβουλίου ανασφάλιστα οχήματα με πλαστές πινακίδες».

«Εννοώ πινακίδες», εξήγησε η βουλευτής, «που δεν επέτρεπαν τη νόμιμη κυκλοφορία του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, διότι είχα συλλέξει κάποια στοιχεία και δεν υπήρχε αμφιβολία, διότι η καταγγελία μου προς τον πρόεδρο της Βουλής αφορούσε ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ενώ είχα δει δύο-τρία.
Ανέφερα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και συγκεκριμένη θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Κοινοβουλίου που καταλάμβανε αυτό. Δυστυχώς, η καταγγελία δεν διερευνήθηκε ποτέ και δεν δόθηκε ποτέ απάντηση».

Διευκρινίσεις

Απαντώντας στην καταγγελία της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αρμόδιοι παράγοντες της Βουλής ανέφεραν πως το συγκεκριμένο όχημα (μια BMW αντίκα) ανήκε στον πρώην βουλευτή και εκπρόσωπο του ΛΑΟΣ Κ. Αϊβαλιώτη.

Διευκρίνισαν, ωστόσο, ότι το αυτοκίνητο δεν είχε πλαστές πινακίδες, όπως ήταν η εντύπωση που σχηματίστηκε αρχικά, αλλά πινακίδες τις οποίες δίνει η ΕΛΠΑ σε ιστορικά οχήματα (αντίκες) προκειμένου να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις και αγώνες. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι μετά τη μη εκλογή του στη Βουλή, ο Κ. Αϊβαλιώτης κλήθηκε από τους αρμοδίους να αποσύρει το όχημα από τον χώρο στάθμευσης του Κοινοβουλίου, όπως και έγινε.

Διαβάστε ποιος πρώην βουλευτής είχε πλαστές πινακίδες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.