Η γκάφα του Γιώργου Λιάγκα: τι αποκάλυψε για Μενεγάκη – Mατέο

Ποια ήταν η γκάφα του γνωστού παρουσιαστή Γιώργου Λιάγκα ; Τι αποκάλυψε για Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλου;

Χαμός σήμερα στο Πρωινό. Εκεί που όλα κυλούσαν ήρεμα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ήρθε και η αναστάτωση, αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασαν όλα τα κοντέρ.

Την ώρα που σχολίαζαν τα θέματα της ημέρας, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε, ότι σε ένα ταξίδι του με την Φαίη Σκορδά, στις Μαλδίβες είχαν συναντήσει την Ελένη Μενεγάκη, στο αεροδρόμιο.

Ο Λιάγκας , χωρίς να το σκεφτεί είπε ότι η Μενεγάκη ήταν με τον Ματέο! Η Φαίη Σκορδά όμως είχε πει πριν, ότι τότε ήταν στο ALTER ακόμα, όταν έκαναν εκείνο το ταξίδι.

Εκείνη τη στιγμή επικράτησε αμηχανία, το πάνελ του Πρωινού άρχισε να αποχωρεί ένας-ένας και να εύχονται: «Καλή χρονιά». Ο Γιώργος Λιάγκας, θέλοντας να καλύψει τα όσα είπε, έλεγε ότι πήγαν πριν 2 χρόνια με την Φαίη να επιμένει και να του λέει: «Όχι, πριν 5 ½ χρόνια πήγαμε!» και να τονίζει: «Εγώ δεν θυμάμαι τη Μενεγάκη, θυμάμαι πότε πήγα».

Τότε εκνευρισμένος, ο Γιώργος Λιάγκας αφού έβλεπε ότι η Φαίη το συνέχιζε και δεν τον καταλάβαινε, πήρε τον καφέ του και αποχώρησε, μαζί του και οι υπόλοιποι συνεργάτες, με την Σκορδά να παραμένει στο πλατό της εκπομπής, μέχρι που ήρθε η ώρα των διαφημίσεων.

Όταν επέστρεψαν, η Φαίη Σκορδά ευχαρίστησε δημόσια τους πρώην συνεργάτες της επί ALTER, που την πήραν τηλέφωνο και την στήριξαν σε αυτό που έλεγε, για το πόσα χρόνια πριν είχε πάει στις Μαλδίβες, με τον Γιώργο Λιάγκα από την άλλη, να ζητάει συγγνώμη και να λέει: «Εντάξει, μπερδεύτηκα, κρεμάστε με!», «Η Μενεγάκη ήταν με τον Γιάννη Λάτσιο».

Δείτε ποιες οι αποκαλύψεις που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.