Ελένη Μενεγάκη: τα δύσκολα παιδικά χρόνια. Αποκαλύψεις

Πόσο δύσκολα ήταν τα παιδικά χρόνια της Ελένης Μενεγάκη; Διαβάστε την συγκινητική ιστορία που αφηγήθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

Πολλές φορές η Ελένη Μενεγάκη έχει αναφερθεί στις δυσκολίες που πέρασε, όταν ήταν ακόμα παιδί.

Το μεσημέρι της Τρίτης, με αφορμή μια ιστορία για έναν κινηματογράφο, που ξεκίνησε να διηγείται ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε με ποιον τρόπο πήγαινε σινεμά με την μητέρα της τα καλοκαίρια των παιδικών της χρόνων.

«Θυμάμαι τη μάνα μου στο καλοκαιρινό σινεμά στην Κάρυστο. Δεν μας έμεναν χρήματα ούτε για σινεμά, τότε το καλοκαιρινό είχε περίπου 4 δραχμές. Το θυμάμαι σαν τώρα… Τι κάναμε λοιπόν; Έλεγα στη μαμά μου “θέλω να με πας σινεμά” και εκείνη μου έλεγε “έλα παιδάκι μου, περίμενε…”. Έτσι πηγαίναμε στο ημίωρο της ταινίας, με έπαιρνε εμένα το κακόμοιρο, ήμουν και κοκαλιάρικο, και λέγαμε “ήρθαμε να πάρουμε το μεγαλύτερο παιδί”. Μπαίναμε μέσα και δεν βγαίναμε ποτέ μέχρι το τέλος της ταινίας. Αυτό κάθε σεζόν το κάναμε 4-5 φορές. Πάντα στην πέμπτη φορά μας λέγανε “ας μείνει έξω το παιδάκι, περάστε εσείς να φέρετε το άλλο”», αφηγήθηκε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Και η παρέα της μεσημεριανής εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη συνέχισε τη συζήτηση για την αύξηση των τιμών στα εισιτήρια του κινηματογράφου σήμερα.

Διαβάστε τι απάντησε η Ελένη Μενεγάκη στο ότι πήρε 25.000 ευρώ για να φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε γνωστό εμπορικό των βορείων προαστίων.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.