Σε κώμα ο Μίκαελ Σουμάχερ: όλες οι δραματικές εξελίξεις μετά το ατύχημα

Τι λένε τα νεώτερα για την υγεία του βετεράνου πιλότου, Μίκαελ Σουμάχερ; Διαβάστε το ιατρικό ανακοινωθέν μετά το ατύχημα.

Σύμφωνα με πηγές των Γαλλικών μέσων ενημέρωσης ο βετεράνος πιλότος Μίκαελ Σουμάχερ, έχει πέσει σε κώμα, μετά το ατύχημα που είχε, ενώ έκανε σκι. Στο πλευρό του είναι η γυναίκα του και τα δύο του παιδιά. Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αρκετά σοβαρό τραυματισμό και σύμφωνα με την Dauphiné Libéré, η κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ έχει σημειώσει επιδείνωση.

Ο Γερμανός πιλότος Μίκαελ Σουμάχερ νοσηλεύεται στο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, καθώς είχε σοβαρό ατύχημα νωρίς το πρωί στο θέρετρο Μεριμπέλ των γαλλικών Άλπεων, όπου διατηρεί εξοχική κατοικία. Σε δήλωση του ο διευθυντής του νοσοκομείου Jean-Marc Grenier ανέφερε ότι θα υπάρξει επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες της κατάστασης του 44χρονου βετεράνου πιλότου.

Για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ τοποθετήθηκαν οι θεράπoντες γιατροί του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ, όπου λαμβάνει θεραπεία ο υπερπρωταθλητής της Φόρμουλα 1.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο Γερμανός θρύλος του μηχανοκίνητου αθλητισμού διακομίσθηκε σε κώμα έχοντας κρανιοεγκεφαλικά τραύματα και χρειάστηκε να χειρουργηθεί αμέσως. Η κατάστασή του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

Η ανακοίνωση του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Γκρενόμπλ:

«Ο κύριος Σουμάχερ διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γκρενόμπλ στις 12:40 (τοπική ώρα) μετά από ένα ατύχημα στο σκι στο Μεριμπέλ στο τέλος του πρωινού. Είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικά τραύματα όντας σε κώμα κατά την άφιξή του, το οποίο απαιτούσε άμεση νευροχειρουργική επέμβαση. Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση».

Διαβάστε γιατί ο Μίκαελ Σουμάχερ εκτάκτως στο νοσοκομείο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.