Ναταλία Λιονάκη: πώς ζεί σήμερα μετά το μοναστήρι [φωτο]

Πώς ζεί σήμερα η ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη μετά τη φυγή της από το μοναστήρι που είχε κλειστεί;

H Ναταλία Λιονάκη υπήρξε μια ηθοποιός που οι σημαντικότεροι παράγοντες του ελληνικού θεάτρου σχηματιζόνταν στη σημαντική εξέλιξή της ως πρωταγωνίστρια. Σπούδασε στο Εθνικό θέατρο, στο Καποδιστριακό Φιλολογία και Γλωσσολογία, έκανε σεμινάρια υποκριτικής, παιδαγωγικής, λαογραφίας, επιπλέον γλωσσολογίας, ερμηνείας και ανάλυσης αρχαίου δράματος. Σπούδασε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και μιλά άπταιστα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά.

natalia-lionaki-monastiriΚι όμως η λεπτεπίλεπτη, αέρινη κοκκινομάλλα με τα ευαίσθητα μάτια Ναταλία Λιονάκη, δείχνει όλη αυτή η κοσμική γνώση να μην της γεμίζει την ψυχή, όπως κενή την αφήνει και η αναγνώρισή της στην υποκριτική. Σύμφωνα με το περιοδικό Full Life και τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα, που την φωτογράφισε κιόλας σε τράπεζα στα Μέγαρα, η Ναταλία Λιονάκη δεν επέστρεψε στα εγκόσμια, μετά το σάλο που είχε ξεσπάσει με την επιλογή της να είναι δόκιμη μοναχή στην Κρήτη. Αντίθετα φοράει μόνο μαύρα μακριά ρούχα, σαν ράσα, είναι αδυνατισμένη, άβαφη, περπατά σκυφτή και μαζεμένη και ζει με τη μητέρα της, στο εξοχικό τους στο Αλεποχώρι, προσπαθώντας να αποφύγει κάθε μορφή δημοσιότητας. Η νεαρή καλλονή, έχει μάλιστα φτιάξει ένα μικρό εκκλησάκι όπου προσεύχεται και ακολουθεί κάθε τυπικό της Ορθοδοξίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νικόλιζα, η Ναταλία Λιονάκη προσπάθησε να ενταχθεί στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, που βρίσκεται κοντά στα Μέγαρα, στο όρος Γεράνι, αλλά η μονή δεν άφησε περιθώρια για ένταξη, μιας και η όλη η προηγούμενη δημοσιότητα δεν είναι επιθυμητή για τις μοναστικές τους αρχές.

Η Ναταλία Λιονάκη, από τις αρχές του 2010 γύρισε κοντά στη μητέρα της, που είχε προβλήματα υγείας και την αναζήτησε, αφήνοντας τη μονή της Κρήτης και έδειξε να υποκύπτει στη δημόσια γνώμη που θεωρούσε πως δεν ήταν κατασταλαγμένη η απόφασή της. Κι όμως, μετά από μεγάλη περίοδο σιωπής και απουσίας, να που βρίσκονται ξανά τα ίχνη της και φαίνεται ακλόνητη η ανάγκη της να είναι αποκλειστικά και μόνο κοντά στον Θεό.

Διαβάστε πώς είναι και τι σκέφτεται για το μέλλον η Ναταλία Λιονάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.